xdragxx 40.000'ler Kulübünde!

Tebrikler başkan :U

giphy.gif

Forumun en sevilen üyelerinden biri olan başarılı süper mod @xdragxx arkadaşımız 40.000'ler kulübüne girmiştir. :ZKendisini tebrik eder.:Z Başarıların devamını dileriz :Z

40.000'ler Kulübüne Özel Sana Hediye!:love1:
genis-aile-yapistir-1442911844.jpg

Eskiden baya iyiydim ne yalan söyleyim ama son yıllarda düşüşteyim tabii eskisi gibi olmak için uğraşacağım. :)

Bi ara hiç giremeyeceğim sanmıştım cidden. :) Nice 40000'lerde aranızda olurum umarım arkadaşlar. :)
tebrikler drag bir zamanlar çok hızlıydın ama aniden frene bastın buna rağmen 40 bin çıtasını aşmışsın başarıların daim olmasını diler cenabı haktan .....
cümle öyle devam etmeyecektide daldım gittim:) yani kısaca tebrik ediyoruz umarım @xemrexxx yi yakalarsın biz ümidi kesitik :))

tebrikler drag bir zamanlar çok hızlıydın ama aniden frene bastın buna rağmen 40 bin çıtasını aşmışsın başarıların daim olmasını diler cenabı haktan .....
cümle öyle devam etmeyecektide daldım gittim:) yani kısaca tebrik ediyoruz umarım @xemrexxx yi yakalarsın biz ümidi kesitik :))
Onu ben değil Usain Bolt yakalayamaz. :D

Aykut, forumda tanıdığım @darksaal ve @Yakamoz-Asi ile birlikte en aklı başında ve olgun kişilerden birisi. Bugüne kadar tek kişiyi rahatsız edecek mesajına rastlamadım, böyle bir kişinin yönetimde üst sıralarda yer alması da sevindirici. Neyse, lafı uzatmadan daha uzun yıllar bir arada oluruz inşallah. Kendisine nice yeni klüpler ve güzel mesajlar diliyorum. :)

Aykut, forumda tanıdığım @darksaal ve @Yakamoz-Asi ile birlikte en aklı başında ve olgun kişilerden birisi. Bugüne kadar tek kişiyi rahatsız edecek mesajına rastlamadım, böyle bir kişinin yönetimde üst sıralarda yer alması da sevindirici. Neyse, lafı uzatmadan daha uzun yıllar bir arada oluruz inşallah. Kendisine nice yeni klüpler ve güzel mesajlar diliyorum. :)
Teşekkür ederim , ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum. :)

birde diğer frene bastım artık ağırdan alıyorum diyor? habire konuşmaya devam ediyor :) konuşsa acaba nolacak:)
Bu muymuş frene basmış hali. :D

Sınav maratonunda konuşmuştuk biraz. :) Dıştan öyle gibi gözüküyor ama öyle değil. :D
bu bir itiraftır işte :)) şimdi açıkla bakalım dıştan nasıl görünüyor @xdragxx ? ben öylesine dedim bir laf ortaya atayım insanlar içindekini döksün diye sen başladın gerçekleri anlatmaya devamını bekliyoruz dıştan drag nasıl görünüyor harun ? itiraf et yarıda kesme lafı ? :))

Teşekkür ederim , ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum. :)

Bu muymuş frene basmış hali. :D
frene basmış diyordu 100 bin olunca artık uslu çocuklara döneceğim ağırdan alacağım işi :) ama sabahtan akşama kadar vıdı vıdı çeneden başka bişey yok adamda :))

Ben senin Emre'den çok mesaj yazacağını düşünüyordum @destere ama tam tersi oldu sen baya bi duruldun. :)

bu bir itiraftır işte :)) şimdi açıkla bakalım dıştan nasıl görünüyor @xdragxx ? ben öylesine dedim bir laf ortaya atayım insanlar içindekini döksün diye sen başladın gerçekleri anlatmaya devamını bekliyoruz dıştan drag nasıl görünüyor harun ? itiraf et yarıda kesme lafı ? :))

frene basmış diyordu 100 bin olunca artık uslu çocuklara döneceğim ağırdan alacağım işi :) ama sabahtan akşama kadar vıdı vıdı çeneden başka bişey yok adamda :))
Aman destere. :D Ben öyle derken hani bazı insanlar ile yanına gidince kaynaşırsın ya o manada dedim. :A lafı nereye çekti. :A

Biraz soğuk duruyor olabilirim bunun sebebi konularda beni pek görmemenizdir. :) Çünkü komedi dışı dizi izlemem pek müzik dinlemem zaten forumun %90'u dizi müzik olduğu için de pek sohbet şansımız olmuyor. :) İyi geceler herkese. :D