tebrikler drag bir zamanlar çok hızlıydın ama aniden frene bastın buna rağmen 40 bin çıtasını aşmışsın başarıların daim olmasını diler cenabı haktan .....Bi ara hiç giremeyeceğim sanmıştım cidden.Nice 40000'lerde aranızda olurum umarım arkadaşlar.
Onu ben değil Usain Bolt yakalayamaz.tebrikler drag bir zamanlar çok hızlıydın ama aniden frene bastın buna rağmen 40 bin çıtasını aşmışsın başarıların daim olmasını diler cenabı haktan .....
cümle öyle devam etmeyecektide daldım gittimyani kısaca tebrik ediyoruz umarım @xemrexxx yi yakalarsın biz ümidi kesitik)
arkadaşlığını falan görmedik vallahi yolda yürürken yanında düşsen arkasına bakmadan devam edip giderTebrikler.
Umarım hep aramızda olursun @xdragxx.Cok başarılı bir süper moderatörsün ayrıca da iyi bir arkadaş.
birde frene bastım artık ağırdan alıyorum diyor? habire konuşmaya devam ediyorOnu ben değil Usain Bolt yakalayamaz.
Sınav maratonunda konuşmuştuk biraz.arkadaşlığını falan görmedik vallahi yolda yürürken yanında düşsen arkasına bakmadan devam edip gider)
Teşekkür ederim , ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum.Aykut, forumda tanıdığım @darksaal ve @Yakamoz-Asi ile birlikte en aklı başında ve olgun kişilerden birisi. Bugüne kadar tek kişiyi rahatsız edecek mesajına rastlamadım, böyle bir kişinin yönetimde üst sıralarda yer alması da sevindirici. Neyse, lafı uzatmadan daha uzun yıllar bir arada oluruz inşallah. Kendisine nice yeni klüpler ve güzel mesajlar diliyorum.
Bu muymuş frene basmış hali.birde diğer frene bastım artık ağırdan alıyorum diyor? habire konuşmaya devam ediyorkonuşsa acaba nolacak
bu bir itiraftır işteSınav maratonunda konuşmuştuk biraz.Dıştan öyle gibi gözüküyor ama öyle değil.
frene basmış diyordu 100 bin olunca artık uslu çocuklara döneceğim ağırdan alacağım işiTeşekkür ederim , ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum.
Bu muymuş frene basmış hali.
Aman destere.bu bir itiraftır işte) şimdi açıkla bakalım dıştan nasıl görünüyor @xdragxx ? ben öylesine dedim bir laf ortaya atayım insanlar içindekini döksün diye sen başladın gerçekleri anlatmaya devamını bekliyoruz dıştan drag nasıl görünüyor harun ? itiraf et yarıda kesme lafı ?)
frene basmış diyordu 100 bin olunca artık uslu çocuklara döneceğim ağırdan alacağım işiama sabahtan akşama kadar vıdı vıdı çeneden başka bişey yok adamda)
yaşlandım artık eski havamda değilim yerimizi genç nesle (@Harunnn60 gibi ) bıraktıkBen senin Emre'den çok mesaj yazacağını düşünüyordum @destere ama tam tersi oldu sen baya bi duruldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?