Gülben’i savunmaya gerek kalmasın artık. Teşekkür ederim.Vay be, gerçekten baya olmuş. Tebrik ediyorum Buğra beyciğim, nice Gülben Ergen ve FOX savunacağın güzel senelere. @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 75457
Konuda o klibi hediye etmiştim zaten, git başka hediye getir @xBUGRAx ya Madem çok Gülben şarkıları sana göre değil, İzel'den gel ama Işıklı Yol, onu da konuda paylaştımTebrik ederim canım. Nice yıllara. Hep böyle aramızda ol. Bir ara uzun süreliğine kaybılmuştun, o zaman Twitter’dan bulmuştum seni. O günden beri sürekli konuşuyoruz. İyi ki de bulmuşum çünkü sohbetin, yorumların harika. @xBUGRAx
Bu da ilk hediyen. Biliyorsun pek Gülben dinlemem ama bu son şarkısını sevdim.
Bu da ikinci hediyen.
Ekli dosyayı görüntüle 75465
Benim Gülben’i sevmem onun için hediye olur bir de öyle düşün.Konuda o klibi hediye etmiştim zaten, git başka hediye getir @xBUGRAx ya Madem çok Gülben şarkıları sana göre değil, İzel'den gel ama Işıklı Yol, onu da konuda paylaştım
ha Buğra'ya foto yeterli diyorsan o başka
Off be, ne güzel yerden geldin. Ben ikna oldumBenim Gülben’i sevmem onun için hediye olur bir de öyle düşün.
İyi ki bulmuşsun. Çok sevindim şarkıyı beğenmene ve bazen çocuk olmak istersin...Tebrik ederim canım. Nice yıllara. Hep böyle aramızda ol. Bir ara uzun süreliğine kaybılmuştun, o zaman Twitter’dan bulmuştum seni. O günden beri sürekli konuşuyoruz. İyi ki de bulmuşum çünkü sohbetin, yorumların harika. @xBUGRAx
Bu da ilk hediyen. Biliyorsun pek Gülben dinlemem ama bu son şarkısını sevdim.
Bu da ikinci hediyen.
Ekli dosyayı görüntüle 75465
Teşekkür ederim. BDR ve 4N1K dışında güzel sezondu.