xBUGRAx, Forumda 8. Yılını Kutluyor!

Vay be 11 Şubatın benim içinde çok büyük önemi var, eski forumunda bende 11 Şubat 2011'de kaydolmuştum. :A

Neyse tebrik ederim @xBUGRAx. Nice yıllara diyelim. Hep bu forumun rengi olmaya devam et. :A

208531.jpg

Teşekkür ederim canım. :bhr: Kullanamadım bu şarkısını Nil'in..

Tebrik ederim canım. :bhr: Nice yıllara. :Z Hep böyle aramızda ol. :A Bir ara uzun süreliğine kaybılmuştun, o zaman Twitter’dan bulmuştum seni. O günden beri sürekli konuşuyoruz. :A İyi ki de bulmuşum çünkü sohbetin, yorumların harika. :bhr: @xBUGRAx

Bu da ilk hediyen. :A Biliyorsun pek Gülben dinlemem ama bu son şarkısını sevdim. :Z

Bu da ikinci hediyen. :A
1581857776749.jpeg

• Harika
Reactions: xBUGRAx
Tebrik ederim canım. :bhr: Nice yıllara. :Z Hep böyle aramızda ol. :A Bir ara uzun süreliğine kaybılmuştun, o zaman Twitter’dan bulmuştum seni. O günden beri sürekli konuşuyoruz. :A İyi ki de bulmuşum çünkü sohbetin, yorumların harika. :bhr: @xBUGRAx

Bu da ilk hediyen. :A Biliyorsun pek Gülben dinlemem ama bu son şarkısını sevdim. :Z

Ekli dosyayı görüntüle 75465
Konuda o klibi hediye etmiştim zaten, git başka hediye getir @xBUGRAx ya :A Madem çok Gülben şarkıları sana göre değil, İzel'den gel ama Işıklı Yol, onu da konuda paylaştım :A
ha Buğra'ya foto yeterli diyorsan o başka :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Özgür
Konuda o klibi hediye etmiştim zaten, git başka hediye getir @xBUGRAx ya :A Madem çok Gülben şarkıları sana göre değil, İzel'den gel ama Işıklı Yol, onu da konuda paylaştım :A
ha Buğra'ya foto yeterli diyorsan o başka :A
Benim Gülben’i sevmem onun için hediye olur bir de öyle düşün. :A :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: xBUGRAx and Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 75465
İyi ki bulmuşsun. :bhr: Çok sevindim şarkıyı beğenmene ve bazen çocuk olmak istersin... :A

• Harika
Reactions: Özgür
@xBUGRAx 8.yılın kutlu olsun benden bir buçuk ay önce üye olmuşsun bende 31 martta 8.yıla gireceğim
nice yıllara inşallah tebrik ederim :D

• Harika
Reactions: xBUGRAx