xBUGRAx, Forumda 8. Yılını Kutluyor!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,323
Puanı
1,060
20200215_140227.png

Forumuzun sevilen Co-Admin'i, FOX hayranlığının yanı sıra Gülben Ergen hayranlığı ile de dikkatleri üzerine çeken, tartışmalardan uzak duran ve yorumlarını keyifle okuduğum Angaralı hemşerim @xBUGRAx 'nın forumda 8. yılı :Z

Bizlerle birlikte daha nice nice yıllara inşallah 🤗

Hediyelerin:

Son düzenleme:
@xBUGRAx şu forumda sadece 1 kutlama konusunu açtığım üyelerle %90 sıkıntı yaşadığım oluyor. Senin 2. kutlama konunu açarak garantiye aldım muhabetimizi :A

Teşekkür ederim canım konu için geçti diye beklemiyordum. :bhr:
Aa olurmu be, daha aynı haftadayız, açılmasında sakınca yok ve işte biliyorsun tesadüfen gördüm. O esnada alışverişe gidecektim ondan hemen açamadım yoksa normalde affetmem farkettiğimde :A

• Harika
Reactions: xBUGRAx
Tez canlılığına sağlık. :A İzel ve Gülben'i de ayırmamış. :A
Aynen, onları ayırmaya gönlüm el vermedi :bhr: konuda Gülben'e deyindiğim için hediyede ilk İzel'in şarkısına öncelik verdim :A yani şöyle biraz aceleye getirtip açsamda ince detayları düşündüm :A
birazdan dışarı çıkacağım ve gece gelincede O Ses'e odaklanırım Uzamasın diye açtım şip şak :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: blacklion
Vay be 11 Şubatın benim içinde çok büyük önemi var, eski forumunda bende 11 Şubat 2011'de kaydolmuştum. :A

Neyse tebrik ederim @xBUGRAx. Nice yıllara diyelim. Hep bu forumun rengi olmaya devam et. :A

208531.jpg

• Harika