Elite yorumlarından hiçbişi anlamıyordum car car konusma sesi dısındaBende almanca konuşayım hiçbirimiz birbirimizi anlamayalım.
Bende senin yorumlarını anlamamıştım, almancaya çevirirsen belki o zaman anlarım mantıklı yorumlarını.Elite yorumlarından hiçbişi anlamıyordum car car konusma sesi dısındaAlamancaydı sanırım anlatımın 😱 @Forumdash
Ben Guzmanı övüyor sen kötülüyordun oyüzden anlamıyoruzdur dediklerimiziBende senin yorumlarını anlamamıştım, almancaya çevirirsen belki o zaman anlarım mantıklı yorumlarını.
En azından seninki google çeviriyle haledilirBende almanca konuşayım hiçbirimiz birbirimizi anlamayalım.
Ok, können wir machen.En azından seninki google çeviriyle haledilir@Çiğdem Bi gün böyle bişey yapalım agagagag
İngilizce gibi gizli özne olmadığı için baya uzun oluyor evet.
Elbet bir gün izlerim...@MasacRE izle sende
Ecünnü dedğim bunlar işteBu kadın botox ile ne hale gelmiş tövbe estagfurullah@Çiğdem in iyice diline düşer artık@Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 69358
Attığıma pişman etme
Razer gözlüm durdurur
Sana göre gencecik sıfır estetik kızlar da ecünnü
İçlerindeki iblisin yüzlerini sadece ben görüyorum sizi kandırıyorlarSana göre gencecik sıfır estetik kızlar da ecünnü
Al sana ecünnü
Yaa gerçekten midem bulanıyor mesala yemekten sonra izliyorum bunun yüzündenAl sana ecünnü
Hayır razer gözlü ilk hali storn ilk hali ve genc magneto bu üçlü x mende favorilerim ama sadece magneto şuan güncelde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?