2019 X-Men: Dark Phoenix - Film Yorumları

Ben sevdiysem sende seversin @Forumdash :A İnan bugüne kadar neden bakmamısım dedim :A @cookies

Kurt pençeli adamın özel filmlerini izleme yeter Harunun sıralamasına uy :A
Kurt penceli adamın son filmini izlediğim için filme başlama kararı aldımzaten:A (logan'ı mı diyor @Harunnn60 )

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Bende oyüzden bu filme biraz soğuk bakıyordum benim sevdiğim fantastik filmler gibi değil gibi ama baya baya öyleymiş yanı bence fantastik dizilere başla bırak şu taçlı kadınları :A :A :A @Forumdash @Harunnn60
D8PEaozXYAE4Ljk.jpeg
D8PEaoyWkAImfgi.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Fantastikle bilim kurgunun farkını biliyon mu giiii :A
Bende oyüzden bu filme biraz soğuk bakıyordum benim sevdiğim fantastik filmler gibi değil gibi ama baya baya öyleymiş yanı bence fantastik dizilere başla bırak şu taçlı kadınları :A :A :A @Forumdash @Harunnn60
Ahahah susun rica ediyorum:F xmen de fantastiktir. Bilim kurgu izliyorum deme xemrexxx :F Flash ne kadar fantastikse bu da öyle fantestik. Flash ne kadar bilim kurguysa aynısı bu da öyle:A Flashı gömiüp bunu övmen de senin sorunun bacıma laf edemezsin:A

Ahahah susun rica ediyorum:F xmen de fantastiktir. Bilim kurgu izliyorum deme xemrexxx :F Flash ne kadar fantastikse bu da öyle fantestik. Flash ne kadar bilim kurguysa aynısı bu da öyle:A Flashı gömiüp bunu övmen de senin sorunun bacıma laf edemezsin:A
Hay ağzına sağlık abicim tam zamanında yetiştin @Forumdash :Z:Z:Z @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: Forumdash