Ben kesin sinir krizi geçireceğimYenilmezlerde çıkmış o nete düşmüş hatta bunu beklerken onu izleyecem bakalım hangisi en iyi olacak
Ben kesin sinir krizi geçireceğimYenilmezlerde çıkmış o nete düşmüş hatta bunu beklerken onu izleyecem bakalım hangisi en iyi olacak
Sen bir sinemaya git gizlice çekim yapta izleyelimBen kesin sinir krizi geçireceğim
Bugün izlemedin 3-4 gün önce izlemiştim
Sen yorumunu yap cnm detaylı bende izleyince yaparım nette bulur bulmaz izleyecemBugün izlemedin 3-4 gün önce izlemiştimYani bence beğenirsin gibi bilemiyorum da ama tabi şimdiSorun varsa cevaplayayım
Daha güncel sürümü çıkmadı sinema çekimi izleme, normal versiyonu çıksın izlersinSen yorumunu yap cnm detaylı bende izleyince yaparım nette bulur bulmaz izleyecem
Gidinnce dedim ya Marvellarla bşrlikte baslıcam
Magneto zaten kilit noktadır filmde ve en çok helikopterli sahne merak ettim senin mal kadınla dostmu yoksa düşmanmı olacakDaha güncel sürümü çıkmadı sinema çekimi izleme, normal versiyonu çıksın izlersinMal kadınlara daha az katlanıcan diyimYani sen tatmin olursun benceBen son yerlerde biraz sinirlendim
Savaş dövüş sahneleri filan iyiydi ama senaryoda bir acelecilik vardı böyle hadi hadi bitirin filmi tarzı böyle bazı sahnelerde her şey çabuk oldu
Magneto'nu sormayacak mısın
Gidinnce dedim ya Marvellarla bşrlikte baslıcam
Anam bile benle izledi ya utan forumdash 🙄 Jennifer Lawrence'yı hiç beğenmedi , çiğdem gibi mal kadın dedi hattaMagneto zaten kilit noktadır filmde ve en çok helikopterli sahne merak ettim senin mal kadınla dostmu yoksa düşmanmı olacakBirde razer gözlü adamın velet versionu biraz merak ediyorum
Aneneye selam söyleAnam bile benle izledi ya utan forumdash 🙄 Jennifer Lawrence'yı hiç beğenmedi , çiğdem gibi mal kadın dedi hattaSophie Turner'i de beğendiBir tane daha sarışın kadın vardı adını unuttum şimdi ünlü bir oyuncuydu, onu da beğenmediAklıma çiğdem geldi.
En sevdiği sahne de helicopter sahnesi olduJean ve Magneto aslında yakışıyor , film de biraz gel gitliydi ilişkileri diyeyim ,spoiler olmasın
Hayır ben Sophie Turner'ı beğeniyorum yani daha doğrusu Jean Grey karakterini beğeniyorum onu beğenmesi yeterli benim içinAneneye selam söyleİyi demiş. Seyir zevkin kalmamiştir daha. Senin seyir keyfin kaçtiysa benim de utanacak bişeyim yok oluyor
Sakalın olursa yolarım merak etmeHayır ben Sophie Turner'ı beğeniyorum yani daha doğrusu Jean Grey karakterini beğeniyorum onu beğenmesi yeterli benim için
Hem Jean çok güçlü Thanos'u bile yenerAh izlesen işte fanı olursun ben ısrar edersem bir şey de bil ki güzeldir.Sakalımız yok ki sözümüz geçsin@Çiğdem
Anam bile benle izledi ya utan forumdash 🙄 Jennifer Lawrence'yı hiç beğenmedi , çiğdem gibi mal kadın dedi hattaSophie Turner'i de beğendiBir tane daha sarışın kadın vardı adını unuttum şimdi ünlü bir oyuncuydu, onu da beğenmediAklıma çiğdem geldi.
En sevdiği sahne de helicopter sahnesi olduJean ve Magneto aslında yakışıyor , film de biraz gel gitliydi ilişkileri diyeyim ,spoiler olmasın
Hahahah annende anlamıs mal kadınları sevdiğini cnmAneneye selam söyleİyi demiş. Seyir zevkin kalmamiştir daha. Senin seyir keyfin kaçtiysa benim de utanacak bişeyim yok oluyor
Sanmıyorum vlla cnm sevmeme rağmen razer gözllüyü bile yeni oyuncudan dolayı tutmadım o apaçiyi hiç tutmam@Çiğdem Storm'u bu filmde beğeneceksin bence çiğdem, ergenliği azalmış daha bir oturaklı olmuş ama sahnesi az yinedeŞimşek çakma sahneleri güzeldi öyle ağır eleştiriler pek yapmayacaksın gibime geliyor bu karaktere.
Razer gözlüklü adam facia yine arkada kalmış.
Sakalın olursa yolarım merak etmeİzlicem izlicem
Vlla ben niye zamanında izlemedim dedim @xemrexxx bile izliyor düşün abicimHayır ben Sophie Turner'ı beğeniyorum yani daha doğrusu Jean Grey karakterini beğeniyorum onu beğenmesi yeterli benim için
Hem Jean çok güçlü Thanos'u bile yenerAh izlesen işte fanı olursun ben ısrar edersem bir şey de bil ki güzeldir.Sakalımız yok ki sözümüz geçsin@Çiğdem
@xemrexxx izlemediği benim çektiğim videolarım kaldıVlla ben niye zamanında izlemedim dedim @xemrexxx bile izliyor düşün abicim
İlk 3 serisi ayrı güzel x men 1-2-3 diye ondan sonra gelen özel isimli diğer 3 lü seride ayrı güzel yanı ikiye bölünüyor gibi düşün önceside çok güzel sonrasıdaVe bu yeni seriyi bilmiyorum ama izlediğim her seriyi beğendim film 20 yıla yakındır kadroyu koruyarak konuyu koruyarak devam serisi çekiyor yanı diğer filmler gibi Örümcek adam , Süperman , Batman sürekli bitip yeniden baslamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?