Kurt penceli adamın son filmini izlediğim için filme başlama kararı aldımzatenBen sevdiysem sende seversin @Forumdashİnan bugüne kadar neden bakmamısım dedim@cookies
Kurt pençeli adamın özel filmlerini izleme yeter Harunun sıralamasına uy
Kurt penceli adamın son filmini izlediğim için filme başlama kararı aldımzatenBen sevdiysem sende seversin @Forumdashİnan bugüne kadar neden bakmamısım dedim@cookies
Hhaha Aaa evet oKurt penceli adamın son filmini izlediğim için filme başlama kararı aldımzaten(logan'ı mı diyor @Harunnn60 )
Ben sevdiysem sende seversin @Forumdashİnan bugüne kadar neden bakmamısım dedim@cookies
bUnlari konudan atalım @Harunnn60 .ssKurt penceli adamın son filmini izlediğim için filme başlama kararı aldımzaten(logan'ı mı diyor @Harunnn60 )
Niye değilmis 😱Sen gerçekten izliyormusun bunu tarzında değil
Sen gerçekten izliyormusun bunu tarzında değil
Madem seviyorsun Fantastik CW e neden antilik yapıyorsun beeNiye değilmis 😱
Fantastikle bilim kurgunun farkını biliyon mu giiiiMadem seviyorsun Fantastik CW e neden antilik yapıyorsun beeFantastik dışında her abuk sabuk dizisini izliyorsun@Forumdash
Bende oyüzden bu filme biraz soğuk bakıyordum benim sevdiğim fantastik filmler gibi değil gibi ama baya baya öyleymiş yanı bence fantastik dizilere başla bırak şu taçlı kadınlarıFantastikle bilim kurgunun farkını biliyon mu giiii
Bende oyüzden bu filme biraz soğuk bakıyordum benim sevdiğim fantastik filmler gibi değil gibi ama baya baya öyleymiş yanı bence fantastik dizilere başla bırak şu taçlı kadınları@Forumdash @Harunnn60
Büte gitcem sonra yaz okuluna zaman yok.Yaz tatilinde izle.
Fantastikle bilim kurgunun farkını biliyon mu giiii
Ahahah susun rica ediyorumBende oyüzden bu filme biraz soğuk bakıyordum benim sevdiğim fantastik filmler gibi değil gibi ama baya baya öyleymiş yanı bence fantastik dizilere başla bırak şu taçlı kadınları@Forumdash @Harunnn60
Hay ağzına sağlık abicim tam zamanında yetiştin @ForumdashAhahah susun rica ediyorumxmen de fantastiktir. Bilim kurgu izliyorum deme xemrexxxFlash ne kadar fantastikse bu da öyle fantestik. Flash ne kadar bilim kurguysa aynısı bu da öyleFlashı gömiüp bunu övmen de senin sorunun bacıma laf edemezsin
Eski Arrow ve Supernaturalcı oldunu biliyorum eski vadici gibi @xemrexxx
Evet şeytanın adı sosyal medyaEski Arrow ve Supernaturalcı oldunu biliyorum eski vadici gibi @xemrexxxAslında eskiden iyi bir çocukmuş sonradan içine şeytanmı kaçtı acaba 😱😱😱 @mrt-06 @Harunnn60
Eski Arrow ve Supernaturalcı oldunu biliyorum eski vadici gibi @xemrexxxAslında eskiden iyi bir çocukmuş sonradan içine şeytanmı kaçtı acaba 😱😱😱 @mrt-06 @Harunnn60
Evet şeytanın adı sosyal medya@xemrexxx
Yenilmezlerde çıkmış o nete düşmüş hatta bunu beklerken onu izleyecem bakalım hangisi en iyi olacakFilme eleştiri baya var, ben her türlü izlerim ama @Çiğdem ağır gömmez umarım yorumlarıyla filmi.@Çiğdem @Forumdash @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?