Paçozluğa gerek yokElimden almana izin vermem
Paçozluğa gerek yokElimden almana izin vermem
Sinemada izlemiştim fragmanını, çok ilgimi çektiğini söyleyemeceğim çünkü yabancıyım mevzuya şu anYinede ilgini çekti bence öyle hissettim
Sansa için izle sınav yapacağım.Sinemada izlemiştim fragmanını, çok ilgimi çektiğini söyleyemeceğim çünkü yabancıyım mevzuya şu anX-Men ile ilgili sadece çocukken animasyon serisini izlemiştim. MCU'ya da bağlanacakmış ileride filmleri o yüzden ilklerinden başlayarak izlerim yavaş yavaş
Banane be Sansa'dan, sanki çok bayılıyorum onaSansa için izle sınav yapacağım.
Sen ne diyorsan aynısı.
salıdan beri falan vizyondaAaa konusunu açmışsın @Harunnn60Bugün yayınlanıyor yanıNete düşünce izleriz ya da sen sinemadan gizli çekim yap@xemrexxx
Aaa sinemada mı izledin 😱 😱 😱 Nete hemen düşer inş bu seride @Harunnn60 ın mal kadını var sadece sanırımsalıdan beri falan vizyondaBen de çarşamba izledim bu filmi rezildi
O kadının oyunculuğu rezalet gir imdbye bak xmenin en düşük puanlı filmi olavak o kadın yüzündenAaa sinemada mı izledin 😱 😱 😱 Nete hemen düşer inş bu seride @Harunnn60 ın mal kadını var sadece sanırımAma öncekı kadını sevmiyordum bu yeni olanı Mine tugaya benzetiyorum daha iyiydi@xemrexxx
İnsanlar @Harunnn60 ın mal kadınını seviyor demekO kadının oyunculuğu rezalet gir imdbye bak xmenin en düşük puanlı filmi olavak o kadın yüzünden
İnsanlar @Harunnn60 ın mal kadınını seviyor demek
Ama şuda var kurt pençeli adam yok onunda etkisi vardır yinede Haruna sözümüz var izleyecez yorumlayacaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?