Paçozluğa gerek yokElimden almana izin vermem![]()
Paçozluğa gerek yokElimden almana izin vermem![]()
Sinemada izlemiştim fragmanını, çok ilgimi çektiğini söyleyemeceğim çünkü yabancıyım mevzuya şu anYinede ilgini çekti bence öyle hissettim![]()
Sansa için izle sınav yapacağım.Sinemada izlemiştim fragmanını, çok ilgimi çektiğini söyleyemeceğim çünkü yabancıyım mevzuya şu anX-Men ile ilgili sadece çocukken animasyon serisini izlemiştim. MCU'ya da bağlanacakmış ileride filmleri o yüzden ilklerinden başlayarak izlerim yavaş yavaş
![]()
Banane be Sansa'dan, sanki çok bayılıyorum onaSansa için izle sınav yapacağım.![]()
Sen ne diyorsan aynısı.
salıdan beri falan vizyondaAaa konusunu açmışsın @Harunnn60Bugün yayınlanıyor yanı
Nete düşünce izleriz ya da sen sinemadan gizli çekim yap
![]()
![]()
@xemrexxx
Aaa sinemada mı izledin 😱 😱 😱 Nete hemen düşer inş bu seride @Harunnn60 ın mal kadını var sadece sanırımsalıdan beri falan vizyondaBen de çarşamba izledim bu filmi rezildi
![]()
O kadının oyunculuğu rezalet gir imdbye bak xmenin en düşük puanlı filmi olavak o kadın yüzündenAaa sinemada mı izledin 😱 😱 😱 Nete hemen düşer inş bu seride @Harunnn60 ın mal kadını var sadece sanırımAma öncekı kadını sevmiyordum bu yeni olanı Mine tugaya benzetiyorum daha iyiydi
![]()
![]()
@xemrexxx
İnsanlar @Harunnn60 ın mal kadınını seviyor demekO kadının oyunculuğu rezalet gir imdbye bak xmenin en düşük puanlı filmi olavak o kadın yüzünden![]()
İnsanlar @Harunnn60 ın mal kadınını seviyor demek![]()
![]()
![]()
Ama şuda var kurt pençeli adam yok onunda etkisi vardır yinede Haruna sözümüz var izleyecez yorumlayacaz bakalım![]()