FOX'un X-Men serisinin son filmi olan Dark Phoneix'ten yeni bir sahne daha yayınlandı! 7 Haziran'da tüm dünyada aynı anda yayınlanacak film şimdiden hayranlarını heyecanlandırmaya başladı!
Sınav şıklı olsun lütfen.@kerem izle sınav yapacağım .![]()
İzlersin bu seriyi de artık.Sınav şıklı olsun lütfen.![]()
Anlar mıyım ki?İzlersin bu seriyi de artık.Konusunu bile açtın zaten.
![]()
20 yıllık seri valla bak acıdım şimdi sanaAnlar mıyım ki?![]()
Allahtan dizi değil.20 yıllık seri valla bak acıdım şimdi sanaİzle izle bitmez
![]()
Seneye bu seriye senle başlamak lazım.Allahtan dizi değil.![]()
Attack on Titan'ı izlersen neden olmasın?Seneye bu seriye senle başlamak lazım.Ne diyorsun.
![]()
@xemrexxx @destere @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD @MEnes izleyin bakalım güzel bir şey çıkacak gibi gözüküyor.
@xBUGRAx son yapacağınız film üzgün müsün..![]()
Yeni mi yayınlandı? Habire fragman yayınlar@xemrexxx @destere @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD @MEnes izleyin bakalım güzel bir şey çıkacak gibi gözüküyor.
İzledin mi tam senlikYeni mi yayınlandı? Habire fragman yayınlar![]()
Şimdi izledim. Sansar kıza o hareketinden dolayı yükselirsem ağlarsınİzledin mi tam senlik![]()
iyi bir şey mi dedin anlamadımŞimdi izledim. Sansar kıza o hareketinden dolayı yükselirsem ağlarsın![]()
Benim için iyi senin için kötüiyi bir şey mi dedin anlamadım![]()
Nete düşene kadar diğer filmleri tamamlayıp, sonra da bunu izlerim ben@xemrexxx @destere @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD @MEnes izleyin bakalım güzel bir şey çıkacak gibi gözüküyor.
Elimden almana izin vermemBenim için iyi senin için kötü![]()
Yinede ilgini çekti bence öyle hissettimNete düşene kadar diğer filmleri tamamlayıp, sonra da bunu izlerim ben![]()