Hahha güldürme beniAaa bu karakteri sevdimZaten Mne Tugaya benzetip izlemeden önce biraz kanım kaynamıştı biliyorsun
Önceki mal kadın ile alakası yok karaktere bir ayar çekilmiş baştan aşşağıya
Storm nasıl.
Hahha güldürme beniAaa bu karakteri sevdimZaten Mne Tugaya benzetip izlemeden önce biraz kanım kaynamıştı biliyorsun
Önceki mal kadın ile alakası yok karaktere bir ayar çekilmiş baştan aşşağıya
Aaa bu dozirik kafalı yeni kadın karakterin içine etmiş ayoll öyle bir soğudum ki 😕😕😕Hahha güldürme beniama bende çok seviyorum bu kızı.En güçlü zaten Jean.
Storm nasıl.Şimşek atarken bağırıyor ya gıcık oldun mu.
Saç şekli berbatAaa bu dozirik kafalı yeni kadın karakterin içine etmiş ayoll öyle bir soğudum ki 😕😕😕
Aaa dövüşlerde sonunda Razer gözlüklü çocuğa yer verdiler o açıdan iyiydi yanı karakterin işlenmesi güzeldiSaç şekli berbatBirde şimşek çakarken ıhhh diyor ya koptum orada.
Razer nasıl.
Evet çocuk genç baya hatta ergen gibi. Jean ondan daha büyük duruyor.Aaa dövüşlerde sonunda Razer gözlüklü çocuğa yer verdiler o açıdan iyiydi yanı karakterin işlenmesi güzeldiAma karakteri biraz fazla fırlama yapmışlar aslında cool takılan az konuşan bir karakterdi şu adam varkan keşke böyle yazılsaydı senaryo
Serinin 1.filminde zaten Profosorun okulunda lider olarak çıkmıştı karşımıza hele ilk Kurt pençeli adamla karşılaştığı sahnede çok havalıydıEvet çocuk genç baya hatta ergen gibi. Jean ondan daha büyük duruyor.Nasıl sevgili olacaklar merak ediyorum açıkçası.
Bu adam harcandı resmen.Normalde takım lideri bu ama kurt pençeli öne geçti.
Çizgi romanda böyle.
destere sen ve benSerinin 1.filminde zaten Profosorun okulunda lider olarak çıkmıştı karşımıza hele ilk Kurt pençeli adamla karşılaştığı sahnede çok havalıydı
2.Filmle birlikte adamı yok ettiler çok bariz Kurt pençeli adam için harcanmış
destere sen ve ben
O çok popüler koymaları lazım her filme.Aaa bu arada bu adam olmadan film serisi yok galiba yine 1 sahnede çıktı geldi karşıma
Aaa şu adamın karizması süper Rickede benzetiyorum suratınıO çok popüler koymaları lazım her filme.Birde yaşlanmama özelliği var.O yüzden genç biriisini de koyamazlar.
Babam bile seviyor.
Sen müsait olunca yorumunu detaylı yaz cnm.
Bu adam baya iyi gerçekten özellikleri gözleri filan.Aaa şu adamın karizması süper Rickede benzetiyorum suratını
Hayran kaldım adama
Kötü adamların tarafında oluyorumBu adam baya iyi gerçekten özellikleri gözleri filan.Gözleriyle o role girmesi.
Sen sert erkek seviyorsun sanırım.
İlk filmler hatırlarsın sne daha büyüksünKötü adamların tarafında oluyorum
3.Seriden sonra kı filmlerde bu adam sayesinde Yaşlı halinede ısındım yanı ilk 3 filmde yaşlı adamın naptığını anlayamıyorsun seriler çok yanlış çekilmiş son 3 seri mesala genç halleriyle olan ilk onlar çıkıp sonra ilk 3 x men olsaymış serilerde bir sıralama hatası var
Aaa işte ilk 3 serisi benim izlediğim son 3 serisiyle başlasaymışİlk filmler hatırlarsın sne daha büyüksünO zamanlar 3'leme halinde çekilirdi. Yüzüklerin efendisi , sonra sipiderman serisi filan hep 3'leme hatırlarsın. X-men'de 3'leme diye başladı baktı Marvel aldı başını gidiyor bunlardı bizim neyimiz eksik dedi tekrardan çekmeye başladılar.
Aynen genel bir hata var zaten.Sen tüm filmleri izleyince senden ayrı ayrı sıralamalar isteyecem.
Şu sahnede stadyumu kaldırdı ya Magneto baya iyiydi.Aaa işte ilk 3 serisi benim izlediğim son 3 serisiyle başlasaymışHem karakterlerin gençliğini nasıl okula geldiklerini gösteriyor hemde Magneto ve Profosorun nasıl arkds olup düşman olduğunu gösteriyor Kurt Pençeli Adamında bağlantısını onlarla
Yanı ilk 3 seri bunlardan sonraya uygunmuş ben filmi yeni yeni anlamaya başladım
Ooo baya uzun yorum.Aaa gelelim yoruma @Harunnn60
Öncelikle serinin kaçıncı filmi ama en iyi olmaya aday hiç kalite bozulmamışŞu Mısır tanrısı gibi olan düşman benim tam ilgi alanıma giriyorFilmde baya güçlü gösterilmişEkibide iyi Melek kanatlı adam , Bir tane kamçılı ecünnü ve Yıldırım kadın ile Magneto
Profosorun ekibinde olan şarısın ecünnü mavili kadın sevmedimAma Mal kadın gidince Jen karakterini sevdim Mine Tugay iyi olmuşYalnız yıldırım kadın en sevdiğim karakterlerden biriydi yeni gelen kadın yüzünden bu karakterden soğudum
Razer gözlüklüyü fazla cıvık yapmışlar büyük hali gibi yine havalı takılabilirdi ama karakteri işlemeleri güzel yıldırım kadın ile dövüşürken görseelik çok iyiydiFlashtan dolayı hızlı koşan çocuğuda sevdim ama şu gölge gibi kaybolan mutantı sevmedim
Magnetonun gençliğini oynayan adam yine damga vurmuş . Gerçekten çok iyi oynuyor ama Profosorun gençliğini ben sevemedimBu son serileri izleyince Magnetonun yaşlı halinede daha iyi ısındım karakteri çok anlayamamıştım
Aaa işte kamçılı dediğim bu o ekipten bunu sevmedimOoo baya uzun yorum.
Normalde 8 ama sen 2 filmi pas geçtin.Bu 6.izlediğin film.
Storm ve Razerlinin kapışması baya iyiydi özellikle şu sahnesi.
Jean şurada tüm gücünü gösterdi ya. Şu mısır tanrısının parçaladı.Aşırı iyiydi.Phoneix gücü bu. Yani 2.kişilik gibi bir şey. Bu çok fazla güç olunca Jean kontrolden çıkıyor.
Magneto'yu oynayan oyuncu Michael Fassbender.İsmini merak ettiysen.
Bu ecünnü nasıldı.
Yeni film onun üstüne zaten.Aaa işte kamçılı dediğim bu o ekipten bunu sevmedim
Zaten ben Razer gözlüklü adam ile Yıldırım kadını görsellikleri hoşuma gitmişti ama ikisininde büyük hallerini tercih ederim onların tipleri daha iyi
Aaa o Mısır tanrısını yok ettiği sahne güzeldi zaten bu karaktere ısındım Mine Tugay iyi oynamışZaten oyuncu değişimlerinde en beğendiğim bu oldu
Son 2 filmi birlikte izleriz sen de izlemedin malumYeni film onun üstüne zaten.İnş iyi bir film olur.
Resimlere bakarsın.https://www.imdb.com/title/tt6565702/mediaindex?ref_=tt_pv_mi_sm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?