Aaa vlla sen olmasan başlayamazdımHarun farkı.
Kaliteli dimi filmler cnm.Aaa vlla sen olmasan başlayamazdım
Beğenmediğim serisi olmadı
Öyle vlla her seri iyiKaliteli dimi filmler cnm.
Aynen yok.Öyle vlla her seri iyi
Bu seride Profosor ve Magnetonun gençlikleri oynuyor sanırım moruk halleri yok
Aaa Razer Gözlüklü daha yok muAynen yok.Eskiler geçen film ile veda ettiler X-mene.Yeni kadro işte 3 filmdir oynuyor.Şimdi Storm, Razer ve senin mal kadın dediğin 🙂TJean'de gelecek genç halleriyle.
Bu filmde geliyor işte.Aaa Razer Gözlüklü daha yok muMal Kadın da yoksa iyi
Şu Mine Tugay ne zaman gelecek
Aaa o Jenanın gençliği nasıl olucak Jenadan yaşlı duruyorBu filmde geliyor işte.Ama o Jean olacakMal dersin kesin gene sen.
Ama en güçlü karakter o.Önce ki filmlerde gördün zaten.
Fragmanı izlemedin mi.😵Aaa o Jenanın gençliği nasıl olucak Jenadan yaşlı duruyor
Magnetonun gençliğini daha çok seviyordum o adam varsa izlenir haklıda buluyorum ben onuProfosorun gençliği ise ergen gibi bir şey
Aaa yok fragmanı izlemedim heyecanı kaçmasınFragmanı izlemedin mi.😵
Özeline bak birde video attım.
Profösörün genç halini bende beğenmiyorum haklısın.Sürekli Magneto'yu durdurmaya çalışıyor
Kesilen sahneyi attım önce ki filmden.Aaa yok fragmanı izlemedim heyecanı kaçmasın
Magnetonun gençliğini oynayan adamı sevdim onun tarafını tutuyorum ben
Bir de bu seride güçlü bir tanrı olucakmış öyle eşyleri severim
Aaa baktım 2.video bol aksyonlu niye kesiyorlarKesilen sahneyi attım önce ki filmden.Ona baksana.
Bende seviyorum o adamı. İyi oynuyor.şu mavili kadına gıcık oluyorum çok yer kaplıyor.
Süre sınırı varmış.Aaa baktım 2.video bol aksyonlu niye kesiyorlar
Aaa detaylı yorumuma geçmeden önce @Forumdash Flashtan dolayı ya bu karakteri sevip filme hemen başlayacak ya da filme başlayası varsada bakmayacakSüre sınırı varmış.Birde Jennifer Lawrence o sıra oscar almıştı. Onu bol bol filme koydular.Mavili kadını diyorum.
Harika bir sahneydi dimi.Aaa detaylı yorumuma geçmeden önce @Forumdash Flashtan dolayı ya bu karakteri sevip filme hemen başlayacak ya da filme başlayası varsada bakmayacak
Yine Flashlık bir sahne
Kapaktakı köpek destereye benziyorHarika bir sahneydi dimi.
Yemin ederim benim aklımda da köpeği destere'ye benzetmiştimKapaktakı köpek destereye benziyor
Bu karakteri yeni tanıdım Flash gibi ve dediğim gibi ikiside 2014 Başlangıçlar @Forumdash
Hahahah Aaa dünya yok oluyor herifin derdi pizza yemek
Bu jean daha mı iyiydi yaniHahahah Aaa dünya yok oluyor herifin derdi pizza yemek
Jen karakterindeki mal kadını resmen kovmuşlarBu Mine Tugay çok iyi oynamış karaktere ısındım ayoll
Aaa bu karakteri sevdimBu jean daha mı iyiydi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?