Aaa vlla sen olmasan başlayamazdımHarun farkı.![]()
Kaliteli dimi filmler cnm.Aaa vlla sen olmasan başlayamazdım![]()
![]()
Beğenmediğim serisi olmadı![]()
Öyle vlla her seri iyiKaliteli dimi filmler cnm.![]()
Aynen yok.Öyle vlla her seri iyi
Bu seride Profosor ve Magnetonun gençlikleri oynuyor sanırım moruk halleri yok![]()
Aaa Razer Gözlüklü daha yok muAynen yok.Eskiler geçen film ile veda ettiler X-mene.
Yeni kadro işte 3 filmdir oynuyor.
Şimdi Storm, Razer ve senin mal kadın dediğin 🙂T
Jean'de gelecek genç halleriyle.
![]()
Bu filmde geliyor işte.Aaa Razer Gözlüklü daha yok muMal Kadın da yoksa iyi
Şu Mine Tugay ne zaman gelecek![]()
Aaa o Jenanın gençliği nasıl olucak Jenadan yaşlı duruyorBu filmde geliyor işte.Ama o Jean olacak
Mal dersin kesin gene sen.
Ama en güçlü karakter o.Önce ki filmlerde gördün zaten.
![]()
Fragmanı izlemedin mi.😵Aaa o Jenanın gençliği nasıl olucak Jenadan yaşlı duruyor![]()
![]()
Magnetonun gençliğini daha çok seviyordum o adam varsa izlenir haklıda buluyorum ben onuProfosorun gençliği ise ergen gibi bir şey
![]()
Aaa yok fragmanı izlemedim heyecanı kaçmasınFragmanı izlemedin mi.😵
Özeline bak birde video attım.
Profösörün genç halini bende beğenmiyorum haklısın.Sürekli Magneto'yu durdurmaya çalışıyor
![]()
Kesilen sahneyi attım önce ki filmden.Aaa yok fragmanı izlemedim heyecanı kaçmasın
Magnetonun gençliğini oynayan adamı sevdim onun tarafını tutuyorum ben![]()
![]()
Bir de bu seride güçlü bir tanrı olucakmış öyle eşyleri severim![]()
Aaa baktım 2.video bol aksyonlu niye kesiyorlarKesilen sahneyi attım önce ki filmden.Ona baksana.
Bende seviyorum o adamı. İyi oynuyor.şu mavili kadına gıcık oluyorum çok yer kaplıyor.
Süre sınırı varmış.Aaa baktım 2.video bol aksyonlu niye kesiyorlar![]()
![]()
![]()
Aaa detaylı yorumuma geçmeden önce @Forumdash Flashtan dolayı ya bu karakteri sevip filme hemen başlayacak ya da filme başlayası varsada bakmayacakSüre sınırı varmış.Birde Jennifer Lawrence o sıra oscar almıştı. Onu bol bol filme koydular.
Mavili kadını diyorum.
![]()
Harika bir sahneydi dimi.Aaa detaylı yorumuma geçmeden önce @Forumdash Flashtan dolayı ya bu karakteri sevip filme hemen başlayacak ya da filme başlayası varsada bakmayacak![]()
![]()
Yine Flashlık bir sahne![]()
![]()
Kapaktakı köpek destereye benziyorHarika bir sahneydi dimi.![]()
Yemin ederim benim aklımda da köpeği destere'ye benzetmiştimKapaktakı köpek destereye benziyor![]()
![]()
Bu karakteri yeni tanıdım Flash gibi ve dediğim gibi ikiside 2014 Başlangıçlar @Forumdash![]()
![]()
![]()
Hahahah Aaa dünya yok oluyor herifin derdi pizza yemek
Bu jean daha mı iyiydi yaniHahahah Aaa dünya yok oluyor herifin derdi pizza yemek![]()
![]()
Jen karakterindeki mal kadını resmen kovmuşlarBu Mine Tugay çok iyi oynamış karaktere ısındım ayoll
![]()
![]()
![]()
Aaa bu karakteri sevdimBu jean daha mı iyiydi yani![]()