X-Men Apocalypse 19 Mayıs'ta Vizyona Giriyor!

Rolü iyi aslında yani ama sanki az gözükecek gibi hissediyorum bilmiyorum bakalım. :D Şu Jennifer Lawrence gitsin artık ya iyi ki bir oscar aldı. Bütün filmi kadının üzerine yapmışlar. :D
zaten onların amacı az bir yer olsada sansanın isminden yararlanmak :) baksana fragmanda sansa haricinde hiçbir fok dikkatimi çekmedi:) kız bir saniye gözüksede yetiyor bu tarz filmlerden nefret eden benim gibileri bile filme çekiyorlarsa adamlar bu işi bliyor demektir :)

zaten onların amacı az bir yer olsada sansanın isminden yararlanmak :) baksana fragmanda sansa haricinde hiçbir fok dikkatimi çekmedi:) kız bir saniye gözüksede yetiyor bu tarz filmlerden nefret eden benim gibileri bile filme çekiyorlarsa adamlar bu işi bliyor demektir :)
Bu aralar çok ortak noktamız çıkıyor senle destere :bhr::Z

Bu filmi izleyeceksin söz verdin zaten. :D Harika olacak. :D

Film en kalabalık X Men kadrosu, en çok mutantın yer aldığı film olacak ve gerçekten de fragmanlardan anlaşıldığı üzere kalitesi belirli bir standardın üstünde olacak. Sinemada izleyeceğim tabi ki de. :A

la bunu da mı görmedin :A
Jennifer-Lawrence-Pictures-13.jpg