Ulan 4'üncü sırayı yazarken o kadar bulup da nasıl o baştaki harfi yanlış yazarsın... Ziyadesiyle ilginç...Tek harf yüzünden 5’e kaldık.
Wordle 236 5/6
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟩⬜🟩⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩
Share'a basınca zaten panoya kopyalamış oluyorsun, sonra gelip burada sağ tıklayıp yapıştır yapınca o kutucuklar geliyor. Bunu ss alıp atmana gerek yok yani...
Ulan 4'üncü sırayı yazarken o kadar bulup da nasıl o baştaki harfi yanlış yazarsın... Ziyadesiyle ilginç...
“Cause” isimli kelimeyi denedim önce saçma bir şekilde.
Ulan onu mobil kullananlar yapamıyor diye ekleme yapsaydın ya... Mecnun, mecnun balık yerken kılçığı boğazında takılsın...Ulan 4'üncü sırayı yazarken o kadar bulup da nasıl o baştaki harfi yanlış yazarsın... Ziyadesiyle ilginç...
------
Share'a basınca zaten panoya kopyalamış oluyorsun, sonra gelip burada sağ tıklayıp yapıştır yapınca o kutucuklar geliyor. Bunu ss alıp atmana gerek yok yani...
Tuzluk mu? Erdal Bakkal“Cause” isimli kelimeyi denedim önce saçma bir şekilde.
Bazen saçmalıklar tutar ama...Onu denediğini anladım zaten ama gerçekten saçma imiş onu denemen...
Ben hep pc'de girdiğim için aklıma elbette mobil gelmedi...Ulan onu mobil kullananlar yapamıyor diye ekleme yapsaydın ya... Mecnun, mecnun balık yerken kılçığı boğazında takılsın...
Tuzluk mu? Erdal Bakkal
Bazen saçmalıklar tutar ama...
Özgür beyciğim harf alayım baştan ikinciWordle Türkçe 237 4/6
⬛⬛🟨⬛⬛
⬛⬛⬛⬛🟩
🟩⬛⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩
Aaa burdan olmaz. Kolay bir kelime ya.Özgür beyciğim harf alayım baştan ikinci
Aaa burdan olmaz. Kolay bir kelime ya.
Abd 'de Show tv mi seyrediliyor?