Sen bu tarz hiç film izlemediğin için hiç beğenmezsin büyük ihtimalle. Sen de yukarıdaki gibi bakabilirsin olaya.bu filmi izlemeyi düşünüyorum ama bazı yorumlar düşündürücü;
''Tavsiye etmiyorum. Boşa geçen 4 saat. Hem zamanınıza hem paranıza yazık. 4 saatlik filmi resmen 4 kişiyle bir odada çekmişler. Insan biraz da olsa heyecan katmazmı ya. ''
@OzaN kesinlikle izlenmesi gereken bi film mi öyle bi yorumlamışsın ki resmen canım çekti
müzik yorumlarına katılmıyorum müziksiz hiçbişey olmaz bi filmi en etkili kılan unsur açık ara müziklerdir
admin benim sanatsal yönümde vardır iyi olan herşeyi beğenirim film iyiyse ve izleyiciyi içine çekiyosa beğenirim illa aksiyon hareket olmasına gerek yokSen bu tarz hiç film izlemediğin için hiç beğenmezsin büyük ihtimalle. Sen de yukarıdaki gibi bakabilirsin olaya.
Valla şu ana kadar izlediğin şeylerdeki yorumlarına bakacak olursak bana pek öyle gelmiyor ama belli de olmaz tabii.admin benim sanatsal yönümde vardır iyi olan herşeyi beğenirim film iyiyse ve izleyiciyi içine çekiyosa beğenirim illa aksiyon hareket olmasına gerek yok
Film gerçekten mükemmeldi, milliyetçilikle alakası yok. Hem hikaye evrensel olduğu için nerede geçerse geçsin kolayca uyum sağlayabiliyor. İzlemediysen 2014 bitmeden kesinlikle izle derim...Arkadaşlar milliyetçilik yapıyor musunuz yoksa film gerçekten mükemmel mi? @OzaN @sokak sanati @aserat54 Film hakkında yorumlar mükemmel gittikçe merak etmeye başladım.
Film beni gerçekten çok etkiledi, bence gerçekten mükemmel. Fakat herkese göre bir film olmadığını kabul ediyorum. Farklı bir senaryo, aksiyon beklentisiyle falan izlerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız.Arkadaşlar milliyetçilik yapıyor musunuz yoksa film gerçekten mükemmel mi? @OzaN @sokak sanati @aserat54 Film hakkında yorumlar mükemmel gittikçe merak etmeye başladım.
Ben de hareketli bir film beklentisiyle izlemeyeceğim ama etkileyici diyaloglar,iyi bir senaryo ve hikaye bekliyorum tabi.Film beni gerçekten çok etkiledi, bence gerçekten mükemmel. Fakat herkese göre bir film olmadığını kabul ediyorum. Farklı bir senaryo, aksiyon beklentisiyle falan izlerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız.
Yalnız bir Eston olarak izleseydim filmden aynı tadı alır mıydım bilemiyorum. Yine beğenirdim çok büyük ihtimal ama 10 olur muydu bilemem. Film evrensel olsa da sonuçta bizden çok şey var içinde onun da pozitif bir etkisi vardır bir miktar, bu da gayet normaldir.
Bence de aynı şekilde hayatlarına devam edecekler.@Danger UA! Nuri Bilge Ceylan filmlerinin genel özelliği sanırsam sonuca bağlanmaması, açık uçlu bırakılması. Giriş gelişme hep vardır ama sonuca girilmez. Bir Zamanlar Anadolu da filmi için de bu geçerli.
Yani bence karakterlerin hayatı pek değişmeden devam edecek. Ama bu benim "bence..." deyip tahminde bulunmam bile filmin neden sonuçsuz bittiğini açıklıyor. Adamın tarzı izleyiciye bırakmak bir şeyleri.
Ben Demet Akbağ olayına pek takılmadım zaten.Bu filmde Nuri Bilge'nin tarzını biraz Ingmar Bergman'a benzettim siz ne düşünürsünüz?@Danger UA!
Sonu ile ilgili:
Net bir sonuç yok bence. Bazı yanlışlarını düzeltmeye çalışacak belki Aydın ama belki de her şey aynı devam edecek onu bilemiyoruz... Hollywood yapımı dışındaki pek çok yönetmenin seçtiği bir yoldur.
Demet Akbağ ile ilgili:
Bence Demet Akbağ'ın daha fazla sahnesi çekilmiştir ama kurguda atılmıştır. Nuri Bilge Ceylan filmin orijinal kesiminin 4 buçuk saat olduğunu ve zorluklarla 3 saat 15 dakikaya düşürüldüğünü söylemiş. Muhtemelen kesilenlerdedir Demet Akbağ'ın sahnesi ama süreyi düşürmek için seyirciye bırakmak zorunda kalmışlardır...
Hiçbir filmini henüz izlemedim o nedenle bir şey diyemem.Ben Demet Akbağ olayına pek takılmadım zaten.Bu filmde Nuri Bilge'nin tarzını biraz Ingmar Bergman'a benzettim siz ne düşünürsünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?