@Çiğdem- ve @dizi kolik e gelen titremeden miŞu anda evde yalnızım.Şeytana uymak istemiyorum ama zorla kaşıyorsun beni @xemrexxx 😱 Titreme geldi bana.😕
Az önce duştan çıktım.
Ne oldu be duş almak da mı yasak kokayım mı?
Ben gelince mi.Allahım foruma bir şeyler oldu iyice.
Ay ne bileyim parlak diyince aklıma gelen ilk insan sensin.
Yok yok aşk olsun.Ne oldu be duş almak da mı yasak kokayım mı?
Dışarı çıkıcağım ondan yani yanlış anlama hemen.
Ben gelince mi.
@xemrexxx maşallah parlak hayranı çıktı.Yok yok aşk olsun.Dün gece baya konu açıldı da onla ilgili dedim.
adam banyo olmuş vışşhhhAllahım foruma bir şeyler oldu iyice.
konyla ilgili genel bir yorum alalımNeler dönmüş burda yine dedikodu hep dedikodu
Ne alaka be?Dikkatimi çekti de bu adamın kafası vücuduna oranla küçük gibi durmuyor mu sizce de?@dizi kolik @Çiğdem- @Almila
Offf size soranda kabahat!Ne alaka be?Birini Gürbey tipsizine benzetirsin, birinin kafası küçük dersin.Hiç objektif değilsin Atacan'cım.
bence içine @Çiğdem- klaçmışDikkatimi çekti de bu adamın kafası vücuduna oranla küçük gibi durmuyor mu sizce de?@dizi kolik @Çiğdem- @Almila
kafası normal ayoll burada anormal olan vucudu adamın vucudu 2 insanın birleşimi gibi olunca haliyle kafası kaybolmuş tek akfa 2 vucudu yetermi hiç ayollDikkatimi çekti de bu adamın kafası vücuduna oranla küçük gibi durmuyor mu sizce de?@dizi kolik @Çiğdem- @Almila
ayol anormallik dedin de @Yiğitt niye yorum yapmamış çok anormal bir durum bence acaba parlakalrı görünce kalp krizi mi geçirdikafası normal ayoll burada anormal olan vucudu adamın vucudu 2 insanın birleşimi gibi olunca haliyle kafası kaybolmuş tek akfa 2 vucudu yetermi hiç ayoll
Eeee tamam işte ben de bunu diyorum.kafası normal ayoll burada anormal olan vucudu adamın vucudu 2 insanın birleşimi gibi olunca haliyle kafası kaybolmuş tek akfa 2 vucudu yetermi hiç ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?