Neler oluyorsa yine çökmüş emrecan
İnsta face ve wp bir sayıldığı için hepsi sıkıntılıİnsta ve face de hata uyarısı veriyor.
Neler oluyorsa yine çökmüş emrecan
İnsta face ve wp bir sayıldığı için hepsi sıkıntılıİnsta ve face de hata uyarısı veriyor.
İnsta face ve wp bir sayıldığı için hepsi sıkıntılı
Kaynak ?Dünya genelinde internette sıkıntı var
Kaynağa gerek mi var durum ortadaKaynak ?Bir siber saldırı girişimi olmasın.Foruma mukayyet ol.
Hep bunlar George Costanza'nın işiKaynağa gerek mi var durum ortada
Fifa’da lag bile yoktu demin, normal zaman olsa lagdan geçilmezDünya genelinde internette sıkıntı var
Canlı yayın açta nasiplensekFifa’da lag bile yoktu demin, normal zaman olsa lagdan geçilmez
Çöken hiç bir programı kullanmıyorum pekTwitter'a girememek çok kötü 😏😏😏
------
Neyse ben açığı Telegram ile kapattımSiz halinize yanın@Tolstoyevski @Dosi @DarkLegenD @12.Adam
@Tolstoyevski mikasa hanımın kullandığı programlara siber saldırı bile uğramıyor şansa bak.Çöken hiç bir programı kullanmıyorum pekSadece Annemler aramaya niyetlendiyse merak ederler niye açmıyorlar deyip. WhatsApp'ın çöktüğünü anlamazlar :/
Ben siber saldırı yaparım o halde sırf onu kızdırmak için@Tolstoyevski mikasa hanımın kullandığı programlara siber saldırı bile uğramıyor şansa bak.
@Dosi , Sana karşı şerbetli hiç birşeycik olmaz ona ,olan sana olur üzülürsünBen siber saldırı yaparım o halde sırf onu kızdırmak için
@Mircan Saye 'nin senaryosunda bile kurtulmuşum@Dosi , Sana karşı şerbetli hiç birşeycik olmaz ona ,olan sana olur üzülürsün
Teknolojiden baya geri kalmışsın (!)Çöken hiç bir programı kullanmıyorum pekSadece Annemler aramaya niyetlendiyse merak ederler niye açmıyorlar deyip. WhatsApp'ın çöktüğünü anlamazlar :/
İnsta McDonald's Wp fln orda
Netflix falan geldi, ortam daha da güzelleşti ama dizi spoilerı var o yüzden buraya atmayayım şimdi tweeti.İnsta McDonald's Wp fln orda
------
Utanmadan hello yazıyor bide insta wp
Aynen şanşlısın tek kurtulan sensin. Sana da artık diğer sezon finalinda bir şeyler düşünürüm.😄😁😆😅🤣@Mircan Saye 'nin senaryosunda bile kurtulmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?