Neler oluyorsa yine çökmüş emrecan![]()
İnsta face ve wp bir sayıldığı için hepsi sıkıntılıİnsta ve face de hata uyarısı veriyor.
Neler oluyorsa yine çökmüş emrecan![]()
İnsta face ve wp bir sayıldığı için hepsi sıkıntılıİnsta ve face de hata uyarısı veriyor.
İnsta face ve wp bir sayıldığı için hepsi sıkıntılı![]()
Kaynak ?Dünya genelinde internette sıkıntı var![]()
Kaynağa gerek mi var durum ortadaKaynak ?Bir siber saldırı girişimi olmasın.Foruma mukayyet ol.
Hep bunlar George Costanza'nın işiKaynağa gerek mi var durum ortada![]()
Fifa’da lag bile yoktu demin, normal zaman olsa lagdan geçilmezDünya genelinde internette sıkıntı var![]()
Canlı yayın açta nasiplensekFifa’da lag bile yoktu demin, normal zaman olsa lagdan geçilmez![]()
Çöken hiç bir programı kullanmıyorum pekTwitter'a girememek çok kötü 😏😏😏
------
Neyse ben açığı Telegram ile kapattımSiz halinize yanın
@Tolstoyevski @Dosi @DarkLegenD @12.Adam
@Tolstoyevski mikasa hanımın kullandığı programlara siber saldırı bile uğramıyor şansa bak.Çöken hiç bir programı kullanmıyorum pekSadece Annemler aramaya niyetlendiyse merak ederler niye açmıyorlar deyip. WhatsApp'ın çöktüğünü anlamazlar :/
Ben siber saldırı yaparım o halde sırf onu kızdırmak için@Tolstoyevski mikasa hanımın kullandığı programlara siber saldırı bile uğramıyor şansa bak.![]()
@Dosi , Sana karşı şerbetli hiç birşeycik olmaz ona ,olan sana olur üzülürsünBen siber saldırı yaparım o halde sırf onu kızdırmak için![]()
@Mircan Saye 'nin senaryosunda bile kurtulmuşum@Dosi , Sana karşı şerbetli hiç birşeycik olmaz ona ,olan sana olur üzülürsün![]()
Teknolojiden baya geri kalmışsın (!)Çöken hiç bir programı kullanmıyorum pekSadece Annemler aramaya niyetlendiyse merak ederler niye açmıyorlar deyip. WhatsApp'ın çöktüğünü anlamazlar :/
İnsta McDonald's Wp fln orda
Netflix falan geldi, ortam daha da güzelleşti ama dizi spoilerı var o yüzden buraya atmayayım şimdi tweeti.İnsta McDonald's Wp fln orda
------
Utanmadan hello yazıyor bide insta wp![]()
Aynen şanşlısın tek kurtulan sensin. Sana da artık diğer sezon finalinda bir şeyler düşünürüm.😄😁😆😅🤣@Mircan Saye 'nin senaryosunda bile kurtulmuşum![]()