Senide rahatsız etmeyecez işte. Aradan çekilirsinO yönden bakınca mantıklı ama benim için pek makul değil yaaani.![]()
![]()
Senide rahatsız etmeyecez işte. Aradan çekilirsinO yönden bakınca mantıklı ama benim için pek makul değil yaaani.![]()
![]()
Rahatsız olmuyordum ama yine de bu yönden bakınca da makul gibi, senin açından en azından.Senide rahatsız etmeyecez işte. Aradan çekilirsin![]()
SaçmaTeknoloji haberi açmayalı baya olmuştu. Özlemişim
Habere gelince, güzel bir fikir gibi ama beraberinde baya soru işareti getirebilir.
@Doğu sana kolay ulaşabilirim bu sayedeaaa şimdi düşündümde harika bir fikirmiş
Whatsapp'ı akrabalar ve samimi olduğum(reelde) kişilerden başka kimseye vermiyordum. Bu sayede diğer kişilerin whatsappına mesaj çekebilirim
Siz ne düşünüyorsunuz ?
@Forumdash @xemrexxx @turkuazz @denizz19 @serhatt @MasacRE- @MEnes @kerem @eskici
Üçü de çöktüğü için ve öyle bir konu da varmış demek ki bilinçaltım haliyle hatlar karıştı bende bir anlığına :SÖyle bir konu vardı ama o konu bu konu değilneyse burada da sıkıntı var. Hepsi çökmüş vaziyette
![]()
Twitter çatır çatır çalışıyor zaten, ne telegramı.Twitter'a girememek çok kötü 😏😏😏
------
Neyse ben açığı Telegram ile kapattımSiz halinize yanın
@Tolstoyevski @Dosi @DarkLegenD @12.Adam
Çalışmıyordu 😱Twitter çatır çatır çalışıyor zaten, ne telegramı.![]()
Twitter a girebiliyorum.Twitter'a girememek çok kötü 😏😏😏
------
Neyse ben açığı Telegram ile kapattımSiz halinize yanın
@Tolstoyevski @Dosi @DarkLegenD @12.Adam
Ben girilmiyor SandımTwitter a girebiliyorum.![]()
Ben girilmiyor Sandım![]()
He ya abla girilmiyor wp ve instaya Twitter'a girdim zaten @DarkLegenD söylediŞuan twiiterdeyim ama instagrama watsaba bakılmıyor emrecan![]()
He ya abla girilmiyor wp ve instaya Twitter'a girdim zaten @DarkLegenD söyledi![]()
İnsta ve face de hata uyarısı veriyor.Ben girilmiyor Sandım![]()