Beso hala çapkınsın heAhahaha stalk kurbanı oluyoruz kalksın tabi.
Ama aynen arızadan kaynaklıymış kalktığı yok yani.
Beso hala çapkınsın heAhahaha stalk kurbanı oluyoruz kalksın tabi.
Ama aynen arızadan kaynaklıymış kalktığı yok yani.
Aynen çok sinir ederdim o kişiyi Aslında bu özellik uygulamalara gelebilir ama yapmıyorlarKalbimden vurdun bak titreşim özelliğini özledik.
Aksi düşünülemez.Beso hala çapkınsın he
Tunalı'nın vazgeçilmezi oldun he BesoAksi düşünülemez.
Olmuş mu, hiç böyle bir şey başıma gelmemişti daha önce.Gözünüz aydın
@dreamy konunu editle Whatsapp'ta geçici hata vs bir şey yaz
Hepsi iyi güzel de yazıyor... kısmı mutlaka geri gelmeli.
"Yazıyor" kısmı gitmemeliydi...
Instagram üzerinden hikayelerine kimin baktığı özelliğinin 24 saat sonra sona ermesi gibi, bu da bu tarz bir özellik. Gizli gizli takılmak gibi bir şey söz konusu olacak.
Yazıyor kısmı şart
En nefret ettiğim konuyu yazmışsın bana çok oluyor o beni çok sinir eden bir durum
Kalkması kötü oldu ya, çokta önemli değil aslında ama ne bileyim birisine mesaj yazarken yakın zamanda girip girmediğine baktığım oluyordu.
Marz Zuckerberg, senden nefret ediyorum. Elini atıp da berbatlaştırmadığın, kötüleştirmediğin bir ortam yok.
Niye 6 saatlik geçici bir arızayı bu kadar büyüttünüz? Konuda geçici yazılmıştı halbu ki @dreamyNiye bu aralar her sosyal medya platformunu bozmaya çalışıyorlar. Twitter'ı da sesli şeylerle mahvetmek üzereler.ss İşte biz buna rahat batması diyoruz.
Niye 6 saatlik geçici bir arızayı bu kadar büyüttünüz? Konuda geçici yazılmıştı halbu ki @dreamy
@Forumdash MSN demeseydin iyiyi
başka sitelerde de bu haber bulunuyordu birde geçici yazısını yazmıyordu sanıyorum herkes yanlış anladı geçiciymiş ama sayende anladıkNiye 6 saatlik geçici bir arızayı bu kadar büyüttünüz? Konuda geçici yazılmıştı halbu ki @dreamy
Çok iyi oldu eski haline dönmesi. “Çevrimiçi” ve “Son Görülme” özelliği olmadan bir WhatsApp düşünemiyorum.Niye 6 saatlik geçici bir arızayı bu kadar büyüttünüz? Konuda geçici yazılmıştı halbu ki @dreamy
Yok be Tunalı, Bahçeli, Seğmenler gitmedim hiç. Sevmiyorum ben.Tunalı'nın vazgeçilmezi oldun he Beso
Twittera daha story özelliği glecekmiş