WhatsApp’ta Geçici Aksaklık!

dreamy

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,794
Puanı
710
images

Günümüzün en çok kullanılan konuşma/mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta oldukça tepki çeken bir hata meydana geldi.

Bir süreliğine kullanıcılar; karşısındaki kişinin çevrimiçi olup olmadığını, son görülmesini ve yazıp yazmadığını (yazıyor...) göremediler. Yaklaşık 6 saat sonra oluşan aksaklık giderildi.

Son düzenleme:
Instagram üzerinden hikayelerine kimin baktığı özelliğinin 24 saat sonra sona ermesi gibi, bu da bu tarz bir özellik. Gizli gizli takılmak gibi bir şey söz konusu olacak.

Gruplarda da kaldırılmış, biri yazıyor mu yazmıyor mu mesaj gelmeden anlayamayacağız artık...

Mavi tiki de kaldırsınlar. Mavi tik yapıp "yazıyor" ibaresini görmemek, kaale almamak gibi oluyor. Mavi tik olmadan "yazıyor" ibaresini görmek ise çok daha iyi. "Yazıyor" kısmı kalmalı.

En nefret ettiğim konuyu yazmışsın bana çok oluyor o beni çok sinir eden bir durum :D

• Beğendim
Reactions: Araf
Kalkması kötü oldu ya, çokta önemli değil aslında ama ne bileyim birisine mesaj yazarken yakın zamanda girip girmediğine baktığım oluyordu. :D

Niye bu aralar her sosyal medya platformunu bozmaya çalışıyorlar. Twitter'ı da sesli şeylerle mahvetmek üzereler.ss İşte biz buna rahat batması diyoruz. :A