anında düzeltmeyi geçtim ilk mesajımdan bende şüpheye düşmüştüm tümden etkinliği terkediyoruz diye bir hüzün kapladı içimi
dizi ismi bekliyoruz senden
anında düzeltmeyi geçtim ilk mesajımdan bende şüpheye düşmüştüm tümden etkinliği terkediyoruz diye bir hüzün kapladı içimi
Aaa bizde ara dedik zaten alt yazı blamıyoruzanında düzeltmeyi geçtim ilk mesajımdan bende şüpheye düşmüştüm tümden etkinliği terkediyoruz diye bir hüzün kapladı içimi)
Sen eski dizileri naptın? izlicem dyip diyip tümden attın mı?anında düzeltmeyi geçtim ilk mesajımdan bende şüpheye düşmüştüm tümden etkinliği terkediyoruz diye bir hüzün kapladı içimi)
@Forumdash dan ümidi kestim dizi ismi falan söyleyeceği yok ben netflixden kendim bir diziye dalayım en iyisiAaa bizde ara dedik zaten alt yazı blamıyoruz
Bu arada Lucifer yine geliyor yarın izleyinde egce yorum edelim
erteledim sadeceSen eski dizileri naptın? izlicem dyip diyip tümden attın mı?
Banada söyle biz ikimiz izleyelim @Forumdash ın konusunuda açmayalım görsün@Forumdash dan ümidi kestim dizi ismi falan söyleyeceği yok ben netflixden kendim bir diziye dalayım en iyisi
hemen güzel bir dizi arama çalışmalarına başlıyorumBanada söyle biz ikimiz izleyelim @Forumdash ın konusunuda açmayalım görsün
Puanlamaya dön sen@Forumdash dan ümidi kestim dizi ismi falan söyleyeceği yok ben netflixden kendim bir diziye dalayım en iyisi
erteledim sadecearaya oscar etkinliği girmişti şimdi yavaş yavaş rayına oturur herşey
Ne kötüsünüz yaaBanada söyle biz ikimiz izleyelim @Forumdash ın konusunuda açmayalım görsün
sonunda ismi öğreneceğiz sanırımNe kötüsünüz yaaİyi hadi 3müz izleyelim. Konusunu aç o zamanŞimdi izlicez ama OK? etkinliği bozanın ağzına kürekle vururumSözleri alayım@destere
sonunda ismi öğreneceğiz sanırımbekliyorum konusunu
Bir ismini alalım cismine bakalım izlemeye karar vericekmiyizNe kötüsünüz yaaİyi hadi 3müz izleyelim. Konusunu aç o zamanŞimdi izlicez ama OK? etkinliği bozanın ağzına kürekle vururumSözleri alayım@destere
şimdi forumdan bir saatliğine çıkıyorum @Forumdash ın dediği dizinin konusunu açarsanız sabaha doğru bir bölüm eğer güzelse iki bölüm izlerimBir ismini alalım cismine bakalım izlemeye karar vericekmiyiz
Bir bakayım önce bir diziye ayoll neymiş ne değilmişşimdi forumdan bir saatliğine çıkıyorum @Forumdash ın dediği dizinin konusunu açarsanız sabaha doğru bir bölüm eğer güzelse iki bölüm izlerim
Beni benzettiğiniz şeylere bak ayıp be
Beni benzettiğiniz şeylere bak ayıp be
@eskici değilmisin sen Plazma televizyon örneğini vermeyecezya , doğal olarak tüplü televizyon diyecezanında düzeltmeyi geçtim ilk mesajımdan bende şüpheye düşmüştüm tümden etkinliği terkediyoruz diye bir hüzün kapladı içimi)
Siz eskiciliği yanlış anlıyorsunuz hep ben sizin bildiğiniz eskicilerden değilim@eskici değilmisin sen Plazma televizyon örneğini vermeyecezya , doğal olarak tüplü televizyon diyecez
Hurdasın işte neyini yanlış anlıyoruzSiz eskiciliği yanlış anlıyorsunuz hep ben sizin bildiğiniz eskicilerden değilim
Ben yenilikçi bir eskiciyimHurdasın işte neyini yanlış anlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?