1x10. bölüm
güzeldi bir çok yerini anlamakta zorluk yaşasamda dizide deriin bir felsefe yattığı kesin
william meğerse
ford amcamız kendisine bir dünya yaratmış oynaşıp duruyor evsahipleri tam bir kısır döngü içinde
o zaman bunca çaba niye benim dediğim gibi evsahipleri olayı bir western e çevirsede daha basit hayatları izleyebilsek bizede yararı dokunmazmı ? hem yıpranmamış oluruz izlerken
şimdi burdaki kısırdöngünün devamını tahmin edebiliyorum
sezon finalindeki güzel sahnelerden biri doloresin
ve doloresin
miyavvın
olayın felsefi boyutuna gelirsek arnold amcamız bilince ulaşmak içe dönük varyasyonlarla mümkün olur diyor ve bilince ulaşılacak yolun piramit şeklinde dışa dönük değil labirent şeklinde içe dönük olduğunu iddia ediyor ? yani iç benliğimize yapacağımız yolculuk tüm cevapları bulmamıza yol açar diyor? güzel diyor helal olsun
ford amcamızda trende fortçuluk yapmaktan bıkmışki bende felsefe patlatayım diyerekten olayı değişik şekilde elliyor . ..bilinç tanrıdır demeye getiriyor. hadi ona da hak verelim bunca zaman o saçı boşuna ağartmadı ya, diyorsa bir bildiği vardır
güzeldi bir çok yerini anlamakta zorluk yaşasamda dizide deriin bir felsefe yattığı kesin
william meğerse
oymuş ? yani morukmuş zaman william ı pörsütmüş ama doloresim taş gibi
ford amcamız kendisine bir dünya yaratmış oynaşıp duruyor evsahipleri tam bir kısır döngü içinde
madem ne yaparlarsa yapsınlar fordun plan ve projesinden dışarı çıkamayacaklar
şimdi burdaki kısırdöngünün devamını tahmin edebiliyorum
ford finalde öldüğüne göre ev sahipleri bilinçlendikçe arnoldun ve fordun kurduğu temel üzerinden yeni yeni proğramlar gerçekleştirecekler ama ilk tohumu atan arnold la ford olmaya devam edecek gibi
sezon finalindeki güzel sahnelerden biri doloresin
siyahlı adamı evire çevire dövdüğü
ve doloresin
ford un kafasını patlattığı sahneydi
miyavvın
tren yolculuğu ise çıkmazla sona ereceği belli bir sahneydi o labirenti terketmek mümkün değil nasıl olsa kaçış yok zaten bernard söylemişti senin şeeettiğiminin modelini değiştirmişler kaçacaksın böyle böyle...dedi. ama sonunda kıvırıp döneceksin demeyi unuttu
olayın felsefi boyutuna gelirsek arnold amcamız bilince ulaşmak içe dönük varyasyonlarla mümkün olur diyor ve bilince ulaşılacak yolun piramit şeklinde dışa dönük değil labirent şeklinde içe dönük olduğunu iddia ediyor ? yani iç benliğimize yapacağımız yolculuk tüm cevapları bulmamıza yol açar diyor? güzel diyor helal olsun
ford amcamızda trende fortçuluk yapmaktan bıkmışki bende felsefe patlatayım diyerekten olayı değişik şekilde elliyor . ..bilinç tanrıdır demeye getiriyor. hadi ona da hak verelim bunca zaman o saçı boşuna ağartmadı ya, diyorsa bir bildiği vardır
o trene yetişmek isterdim sağlığımla oynadılar resmen )S01B10 (sezon finali)
Gerçekten muazzam bir diziydi. Evet sıkıcıydı, ağır ilerliyordu, çok bilmeceli bulmacalı ilerliyordu ama son 3 bölüm harika toparladı ve seyrine doyum olmaz bir iş çıkarmişlar. Westworld'ten ayrılan trene binenlere mendil sallıyorum
Siyah giyen adama çok şaşirdim. Hikayenin anlatiş tarzi da güzeldi.
Maeve robot değil gerçek bir insan artık. Annelik duygusunu da kapmiş.
Ford'un kendi sonunu hazırlması o resital filan nesillerce anlatılmalı Ford'un sezon başından beridir söylediği "şiddetle başlayan hazların sonu şiddetle son bulur"dan sezon finalinin böyle olacağini kestiriyordum.
2.sezonda nasıl olacak? sadece robotlar arasında mı gececek merak ettim.
2.sezonu spoi içinde yazdiğim sebeplerden dolayı merak ediyorum ama ilk sezon gibi sabır gösterirmiyim bilmiyorum. Fragmanlarla gaza gelirsem 2.sezona da devam edicem.
9/10
Son düzenleme: