Seni feda edelim bence, benim Şahsiyet'i tamamlamam lazım önce.@bazinga, ikimizden birini feda edelim. O izlesin, izlenebilecek gibiyse haber versin diğerine.
Fragmanlardan bir şey anlaşılmıyor zaten korkma2. sezon fragmanlarını izlemedim, kendime küçük sürprizler yapmak istiyorum.
Ben 1. sezondan bir şey anlamadım ona bakarsan ahahaha.Fragmanlardan bir şey anlaşılmıyor zaten korkma
İroni?Çok sıkıcı bir dizi. Bunu izleyen adamlar lisede matematik ve fizik gibi derslerden de hiç sıkılmamış, pür dikkat hocayı dinlenmiş ortalama üstü IQ'ye sahip insanlardır. Bizim izlemeye IQ'muz yetmedi.
Aşırı sıkıcı bir dizi.
Bana da soğuk bir dizi gibi geldi.
Büyük bekleyiş sona eriyor. Yılın en çok beklenen dizisi Westworld başlıyor...
HBO'nun üzerinde yıllardır çalıştığı, yapımcılığını Lost, Fringe gibi pek çok diziyle tanınan J.J. Abrams ile Person of Interest'in mimarı Jonathan Nolan'ın yaptığı dizinin başrolünde ise Oscar ödüllü usta aktör Anthony Hopkins yer alıyor. Ayrıca Hopkins'e eşlik eden Ed Harris, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Tessa Thompson gibi pek çok ünlü isim de kadroda yer alıyor.
Diziyle ilgili yorumları 2.sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...
Fragmanlardan bir şey anlaşılmıyor zaten korkma
Bu gece izleyemem muhtemelen. Bu hafta biraz aksatacak gibiyim
Bakıyorum enerjin gelmiş yerine@bazuka adlı arkadaş yeni üye olur olmaz forumun admini yapmışlar kınıyorum sizleri üç gn kaybolduk foruma bazuka atanmış
konuya gelirsek legoğlandan sonra izleyipte pek bir fok anlamadığım bir dizim daha başlıyor ne kadar sevinçli olduğumu kelimelerle anlatamam o yüzden sevincimi el kol hareketleriyle anlatayım diyorum
birde dolores e kavuştuğum için harika duygular içindeyim miyav kazuletini ise @Forumdash ve @Harunnn60 a bırakıyorum geçen sezon olduğu gibi
@bazuka adlı arkadaş yeni üye olur olmaz forumun admini yapmışlar kınıyorum sizleri üç gn kaybolduk foruma bazuka atanmış
konuya gelirsek legoğlandan sonra izleyipte pek bir fok anlamadığım bir dizim daha başlıyor ne kadar sevinçli olduğumu kelimelerle anlatamam o yüzden sevincimi el kol hareketleriyle anlatayım diyorum
birde dolores e kavuştuğum için harika duygular içindeyim miyav kazuletini ise @Forumdash ve @Harunnn60 a bırakıyorum geçen sezon olduğu gibi
Konusunu açınca izliyorsun sandım şaşırdım @Harunnn60Bana da soğuk bir dizi gibi geldi.
bu akşam bu kadar yorum yeterli sanırım ben kaçıyorum artıkBakıyorum enerjin gelmiş yerine