hahaha aa sus beee zaten senin niyetinin pekte iyi olduğu söylenemez
benim senin hakkındaki niyetlerim hep güzeldi ama senin benim hakkımdaki niyetin çok pismiş yeni öğrendim
hahaha aa sus beee zaten senin niyetinin pekte iyi olduğu söylenemez
Dün ben de okumuştum, hatta seni de etiketleyecektim ama iğrenç bir olayın üstünden geyik yapmak yakışmaz diye vazgeçtim.buda yapılırmı dolores'e
http://www.bbc.com/turkce/38147388
bu habere isyan edecekleri etiketleyeyim) @sürgünüm @Forumdash @legolas9900 @MasacRE- @xemrexxx @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı
bende ilk başta öyle düşündüm taşındım ama dedim geyiğin iyisi kötüsü olmaz her türü makbuldur dedim ve buraya koymaya karar verdimDün ben de okumuştum, hatta seni de etiketleyecektim ama iğrenç bir olayın üstünden geyik yapmak yakışmaz diye vazgeçtim.
Bazıları içinde biriktirdiği için artık konuşmak içindekini boşaltmak için paylaşıyor, bazıları da böyle bir iğrenç olaydan prim yapmak istiyor. Hangisi iyi niyetle hangisi şöhret için yapıyor bilemeyiz tabii. Sence şimdi niye açıklıyorlar?bende ilk başta öyle düşündüm taşındım ama dedim geyiğin iyisi kötüsü olmaz her türü makbuldur dedim ve buraya koymaya karar verdimkonu açmayı beceremediğimiz için anca bu kadar oldu)
Bazıları içinde biriktirdiği için artık konuşmak içindekini boşaltmak için paylaşıyor, bazıları da böyle bir iğrenç olaydan prim yapmak istiyor. Hangisi iyi niyetle hangisi şöhret için yapıyor bilemeyiz tabii. Sence şimdi niye açıklıyorlar?
1x3
İlk iki bölüme göre biraz zayıf buldum. Ama yine ilgi çekici kısımlar vardı tabi.
Teddy Dolores'e atış talimi yaptırmak istediğinde Dolores tetiği çekemiyordu. Yani silah kullanmaya programlanmamış. Ama ona rağmen defalarca kez gördüğümüz sahnenin sonu bu sefer farklı bitiyor ve önceki anılarını hatırlayınca karşısındakini öldürüyor. Yine başka bir robotta yıldızları taşa çizmiş, kafasına kayayı vurarak da kendini öldürdü. Programlarının dışına çıkışları hızla devam ediyor.
Bir de Ford'un eskiden ortağı olduğunu öğrendik. Oradan da bir şeyler çıkacaktır mutlaka.
7/10
1x10 (Sezon Finali)
Çok doyurucu harika bir sezon finali oldu.
Yine 5. bölümde söylemiştim ben demek durumundayım...
...William’ın The Man in Black ile aynı kişi olduğunu.
İzlemekten en fazla keyif aldığım şey...
...Dolores ve Teddy’nin sahilde Ford’un tuzağına düşmesi.
En üzücü gelişme...
...Ford'un bir Ned Stark edasıyla aramızdan ayrılmış olması.
10/10
2018'de görüşürüz gençler. Son olarak şunu izlemeyi unutmayın, harika.
https://twitter.com/x/status/805891259814580224
@destere @MEnes @legolas9900 @Forumdash @MasacRE- @FaJi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?