Evet ikinci sezonun ilk bölümlerinde büyük sabrım son bulmuştu.@MasacRE @dreamy @DarkLegenD ve dizinin diğer izleyicileri...
Sen sanırım devam etmemiştin.@bazinga
Evet ikinci sezonun ilk bölümlerinde büyük sabrım son bulmuştu.
Fragmanı izledim geçen hoş gözüküyordu aslında ama dizinin süresi çok uzun. Bu sıkıcılıkla her bölüm 5 dakika falan olsa gayet çekilebilir bir şey olurdu.
Unutmuştum sezonun geleceğini mutlu oldum.@MasacRE @dreamy @DarkLegenD ve dizinin diğer izleyicileri...
Sen sanırım devam etmemiştin.@bazinga
Unutmuştum sezonun geleceğini mutlu oldum.Yalnız inşallah Youtube’da geçmiş sezon için video çekilmiştir, zaten bölümler kendi içinde yeterince beyin yakarken böyle daha da anlaşılması zor olacak aksi takdirde.
Hiç yoktan iyidir yine, başlamadan bir göz atalım bakalım.Özlemiştik diziyi ya, geri dönmesi gerçekten mutluluk verici bir gelişme.
Şöyle bir video mevcut, yine tam olarak taşlar yerine oturmuyor ama olduğu kadar artık:
Unutmuştum sezonun geleceğini mutlu oldum.Yalnız inşallah Youtube’da geçmiş sezon için video çekilmiştir, zaten bölümler kendi içinde yeterince beyin yakarken böyle daha da anlaşılması zor olacak aksi takdirde.
Ben o videoya ek olarak bir de bunları izledim. Yalnız kafam iyice allak bullak oldu. Hiçbir şey hatırlamadan direk dalış yapsam daha mı iyiydi acaba diye düşünüyorumÖzlemiştik diziyi ya, geri dönmesi gerçekten mutluluk verici bir gelişme.
Şöyle bir video mevcut, yine tam olarak taşlar yerine oturmuyor ama olduğu kadar artık:
Ben diziyi 3 ay önce falan bitirmeme rağmen böyleyim o yüzden sizi anlıyorum.Ben o videoya ek olarak bir de bunları izledim. Yalnız kafam iyice allak bullak oldu. Hiçbir şey hatırlamadan direk dalış yapsam daha mı iyiydi acaba diye düşünüyorum
Ben diziyi 3 ay önce falan bitirmeme rağmen böyleyim o yüzden sizi anlıyorum.@Sherlock
İzleye izleye açılır diye düşünüyorum.İzleyince bizi haber et de hazırlıklı olalım her şeye.
Geçen sezonun son bölümünü izledim tekrar. Şimdi daha iyi oturdu olaylar. Ha dizi her türlü karışık tabi ne olursa olsun ama en azından geçen sezon ne izlediğimi biliyorum artıkBen diziyi 3 ay önce falan bitirmeme rağmen böyleyim o yüzden sizi anlıyorum.@Sherlock
İzleye izleye açılır diye düşünüyorum.İzleyince bizi haber et de hazırlıklı olalım her şeye.
Hayır ama bu hafta kesin izleyeceğim. İstiyorsan belli bir gün belirleyip izleyebiliriz sana da uyarsa tabii.Geçen sezonun son bölümünü izledim tekrar. Şimdi daha iyi oturdu olaylar. Ha dizi her türlü karışık tabi ne olursa olsun ama en azından geçen sezon ne izlediğimi biliyorum artıkŞimdi oradan devamını getiririm artık sıkıntı yokSen de başlamadın daha değil mi izlemeye
Haftalık yayınlandığı için gün belirlemeye gerek yok bence. Bir sonraki bölüm yayınlanana kadar izleyelim mümkünse. Bölüm birikmesin yani. Daha önce yapamamıştık doğru, şimdi @Sherlock da var ama o da en az bizim kadar tembel ve üşengeçHayır ama bu hafta kesin izleyeceğim. İstiyorsan belli bir gün belirleyip izleyebiliriz sana da uyarsa tabii.Daha önce yapamamıştık ikimiz bu sefer gerçekleştirebiliriz inşallah.
Tatildeyim ama eskisi gibi dizi izleme isteği yok içimde cidden ki uzun zamandır böyle sadece Survivor izliyorum.Haftalık yayınlandığı için gün belirlemeye gerek yok bence. Bir sonraki bölüm yayınlanana kadar izleyelim mümkünse. Bölüm birikmesin yani. Daha önce yapamamıştık doğru, şimdi @Sherlock da var ama o da en az bizim kadar tembel ve üşengeçBu üçlü hiç güven vermiyor bu konuda
Fırsatını bulmuşken izle bence bol bol, sonra vaktin bile olmayacak izlemeyeTatildeyim ama eskisi gibi dizi izleme isteği yok içimde cidden ki uzun zamandır böyle sadece Survivor izliyorum.Haklısın o zaman pazartesiye kadar izleyelim.
Aynen ya tatil uzayacak yüksek ihtimal ve yazın o sıcakta okula gitmek zorunda bırakılacağız.Fırsatını bulmuşken izle bence bol bol, sonra vaktin bile olmayacak izlemeyeZaten tatil olayı bitince acısını da çıkarırlar sizden o boşa geçen günlerin
Böyle bir anda ortaya çıkan şeylerden hayır gelmezAynen ya tatil uzayacak yüksek ihtimal ve yazın o sıcakta okula gitmek zorunda bırakılacağız.Şu uzaktan eğitim ne kadar işe yarar orası da belirsiz
Haftalık yayınlandığı için gün belirlemeye gerek yok bence. Bir sonraki bölüm yayınlanana kadar izleyelim mümkünse. Bölüm birikmesin yani. Daha önce yapamamıştık doğru, şimdi @Sherlock da var ama o da en az bizim kadar tembel ve üşengeçBu üçlü hiç güven vermiyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?