Wentworth Miller "Ben Geyim" Açıklması

Beren Saat'in de kötü haberini görmedim ama sanatsal açıdan değerlendirmek daha iyi. :)

takas post: 1422853' Alıntı:
görmedin mi oha :kiki: ben iyi haberini görmedim gösterebilinecek en kötü örneklerden biri heralde :)
Birini gösterirsen daha iyi olur.

Eğer dizideki öpüşme sahnelerini falan kast ediyorsan sanatsal bir şey o. Başka kötü haberini görmedim.

Necati de Nuru yarı yolda bıraktı ertesi sabah evlendi. Bu çok mu etik?

Birini gösterirsen daha iyi olur.

Eğer dizideki öpüşme sahnelerini falan kast ediyorsan sanatsal bir şey o. Başka kötü haberini görmedim.

Necati de Nuru yarı yolda bıraktı ertesi sabah evlendi. Bu çok mu etik?

yarı yol-ertesi sabah :( bilmeden konuşmayalım iftiraya gerek yok :)

gösteririm tabi ne var bunda :D
Kenan Doğulu ve Beren Saat tuvalette öpüştü
Turuncutime.com - Beren Saat ile sevgilisi Kenan Doğulu Kadınlar tuvaletinde öpüşürken yakalandı!

Kenan Doğulu sarhoş Beren Saat'i böyle taşıdı...
Fatmagül ve yengesi fena dağıttı!.. Videosu En Çok İzlenen Videolar - Mynet Video

tuvalette öpüşmemi dersin sarhoş olmalar mı dersin ne ararsan var bu mu örnek yapma :( :( en son örnek kişilerden biridir sanat camiasında

- - - Ekleme - - -

ayrıca dizilerden yaptığı birçok harekette çok kötü örnekler ki günaha girdiği de çok olmuştur nihat hoc açıkladı bazı şeyleri sanatı manatı olmaz
https://fav10.net/konu-disi/nihat-hatipoglu-ndan-oyunculari-ilgilendiren-aciklama-197190.html

yarı yol-ertesi sabah :( bilmeden konuşmayalım iftiraya gerek yok :)

gösteririm tabi ne var bunda :D
Kenan Doğulu ve Beren Saat tuvalette öpüştü
Turuncutime.com - Beren Saat ile sevgilisi Kenan Doğulu Kadınlar tuvaletinde öpüşürken yakalandı!

Kenan Doğulu sarhoş Beren Saat'i böyle taşıdı...
Fatmagül ve yengesi fena dağıttı!.. Videosu En Çok İzlenen Videolar - Mynet Video

tuvalette öpüşmemi dersin sarhoş olmalar mı dersin ne ararsan var bu mu örnek yapma :( :( en son örnek kişilerden biridir sanat camiasında

- - - Ekleme - - -

ayrıca dizilerden yaptığı birçok harekette çok kötü örnekler ki günaha girdiği de çok olmuştur nihat hoc açıkladı bazı şeyleri sanatı manatı olmaz
https://fav10.net/konu-disi/nihat-hatipoglu-ndan-oyunculari-ilgilendiren-aciklama-197190.html
Oysa ki Necati Şaşmaz hiç içmedi. Bana bu söylediklerin pek de olay gibi gelmedi.

EveN post: 1422873' Alıntı:

Oysa ki Necati Şaşmaz hiç içmedi. Bana bu söylediklerin pek de olay gibi gelmedi.

mesele içip içmemek değil sarhoş oluğ dağıtmak hemde bir kez değil çok defa yapmış bunu ve diğer skandalları :) var mı necati şaşmazın böyle bi haberi olayı falan o adam içki bile içmez be

takas post: 1422877' Alıntı:
mesele içip içmemek değil sarhoş oluğ dağıtmak hemde bir kez değil çok defa yapmış bunu ve diğer skandalları :) var mı necati şaşmazın böyle bi haberi olayı falan o adam içki bile içmez be

İçki içmez mi? 😱

Rakı masasında resimleri bile var. Her oyuncu içki içer. İçmek olay değil senin koyduğun haberler de aynı şekilde.

Sevgilisiyle öpüşmüş bundan kime ne?

EveN post: 1422887' Alıntı:

İçki içmez mi? 😱

Rakı masasında resimleri bile var. Her oyuncu içki içer. İçmek olay değil senin koyduğun haberler de aynı şekilde.

Sevgilisiyle öpüşmüş bundan kime ne?
içtiği resimleri koy da görelim dediğim gibi mesele içip içmemek değil böyle rezalet çıkarmamak kadın ortalığı dağıtmış sarhoş olup bu mu olay değil olayın kralı hemde :D sevgilisiyle bayanlar tuvaletinde öpüşmesi normal yani tmm kardeş haklısın sen :) :)

Kenan için ekşiden bir entry:

tüm yakışıklı sempatik çekici erkeklerin başına gelebilecek karalama.
kıskanç erkek grupları tarafından ortaya atıldığı düşünülmektedir.

Dizilerinden tanıdığım ve çok hayranı olan bir ünlü kendisi . Kendi kararıdır saygı duyarım kendisini sevmeye devam edicem tabiikide Sorun Yok :)

yatutarsa post: 1423528' Alıntı:
😱 😱

Barney Reyiz :(

bebeginin-babasinin-kim-oldugunu-bilmiyor-alexis-knapp-tasiyici-anne-1279331.jpg

yatutarsa post: 1423537' Alıntı:
Bilmiyordum :D Adam çok iyi yapıyor rolünü ama :X

Aynen bende ilk duyduğumda şaşırmıştım ama bu haberi duyunca inandım. :D

https://fav10.net/how-i-met-your-mother/neil-patrick-harrison-evleniyor-69341.html

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan