Wentworth Miller "Ben Geyim" Açıklması

cevaa post: 1422761' Alıntı:
Ne biliyim belki rahatsız filan oluyordur :D

Benim reyiz dediğim ve eşcinsel olan varmı daha :D
Mesela imzan?? Söylentiler hep böyle doğru çıkıyor er yada geç:X
1372773226_johnny-depp-kissing-jimmy-kimmel-467-360x270.jpg

cevaa post: 1422781' Alıntı:
Adam evli çocuğu bile var değildir bence :D

Onu şov için yapmıştır bence :D
Yani kendini tam gizleyebilmek için evlenip çocuk yapmiştir kim bilir :F Show için yaptiği belli zatende bi roportajında da "oynadiğim her rol eşcinsel" demiş:X

yabancı dizi izlemiyorum ama izlersem ilk izleyeceğim dizi prison break olacaktı ki izlemem artık böyle insanların dizisini mizisini izlemem mis gibi türk dizilerimiz varken bu ne olduğu belli olmayan adamların dizisini niye izlim

takas post: 1422790' Alıntı:
yabancı dizi izlemiyorum ama izlersem ilk izleyeceğim dizi prison break olacaktı ki izlemem artık böyle insanların dizisini mizisini izlemem mis gibi türk dizilerimiz varken bu ne olduğu belli olmayan adamların dizisini niye izlim

Türk sanatçıları çok mu düzgün daha geçen gün gördük uyuşturucu skandalında herkesi. :) Ortaya çıkardıkları eser önemli oyuncuların kişisel hayatından bize ne. İyi oynuyorsa olay bitmiştir. :)

Ne alakası var??? İzleyince noluyor? Sanki miss gibi Türk dizilerinde yok mu? Seninde benimde miss gibi izlediğimiz isim var.Başı Kenan İmirzalioğlu çekiyor ona dicen :F

Forumdash post: 1422782' Alıntı:

Yani kendini tam gizleyebilmek için evlenip çocuk yapmiştir kim bilir :F Show için yaptiği belli zatende bi roportajında da "oynadiğim her rol eşcinsel" demiş:X

Yok yok Depp reyiz adamdır şov amaçlı öyle şeyler diyordur :D

OzaN post: 1422786' Alıntı:

Yok değil Sheldon karakter olarak öyle tasarlanmış zaten. :D

Aklıma gelen yok şu an. :D

Sheldon herşeye rağmen reyiz yine böyle sevdik biz onu :D

Aga sen diziyi izle böyle dediğine pişman olursun

aga güzel olduğuna eminim ama soğuyorum bu ne şimdi yine de büyük konuşmak istemiyorum

- - - Ekleme - - -

Forumdash post: 1422797' Alıntı:

Ne alakası var??? İzleyince noluyor? Sanki miss gibi Türk dizilerinde yok mu? Seninde benimde miss gibi izlediğimiz isim var.Başı Kenan İmirzalioğlu çekiyor ona dicen :F

nolmuş imirzalıoğluna

- - - Ekleme - - -

OzaN post: 1422796' Alıntı:

Türk sanatçıları çok mu düzgün daha geçen gün gördük uyuşturucu skandalında herkesi. :) Ortaya çıkardıkları eser önemli oyuncuların kişisel hayatından bize ne. İyi oynuyorsa olay bitmiştir. :)

tmm öyle de insan ister istemez soğuyo biraz :) ben zaten hiçbirine şaşırmadım k.i hariç benim oyuncu kişilik karakter olarak en beğendiğim isim açı kara necati şaşmaz onda da yanlış olmaz

Forumdash post: 1422808' Alıntı:

Kenan içinde böyle söylüyorlar diyorum.

yok daha neler dalga mı geçiyon ya :kiki: kenan erkek kelimesinin karşılığıdır adama çamur atmayın şüphem bile yok

yok daha neler dalga mı geçiyon ya :kiki: kenan erkek kelimesinin karşılığıdır adama çamur atmayın şüphem bile yok
Hacım git google yap bak yaa :X Şimdi videoda koyardım ama Kenan'ı sevdiğimden "paylaşirsam onu kötülemiş gibi olurum" diye paylaşmiyorum:X

takas post: 1422802' Alıntı:
aga güzel olduğuna eminim ama soğuyorum bu ne şimdi yine de büyük konuşmak istemiyorum

- - - Ekleme - - -

nolmuş imirzalıoğluna

- - - Ekleme - - -

tmm öyle de insan ister istemez soğuyo biraz :) ben zaten hiçbirine şaşırmadım k.i hariç benim oyuncu kişilik karakter olarak en beğendiğim isim açı kara necati şaşmaz onda da yanlış olmaz

Necati Şaşmaz da kızı yaşında kızla evlendi. Sanat dünyasında tamamen çok düzgün diyebileceğimiz kişi yoktur herhalde herkesin var bir eksik noktası. En iyisi sanatsal açıdan değerlendirmek. :)

Hem sanatsal yönden hemde kişilik yönünden Kıvanç 1 numara şuana kadar hiçbir kötü haberini görmedim

Necati Şaşmaz da kızı yaşında kızla evlendi. Sanat dünyasında tamamen çok düzgün diyebileceğimiz kişi yoktur herhalde herkesin var bir eksik noktası. En iyisi sanatsal açıdan değerlendirmek. :)

necati şaşmaz ın hiçbir eksik noktası yok mükemmel bi kişiliktir kendisineden 20 yaş küçük olan biriyle evlenmesinde ne dini ne hukuki açıdan hiçbir sorun yok peygamberimizin bile bu tür bi örneği var sen neden bahsediyon ki onun kadar dinine bağlı insanlara saygılı bu kadar zenginken bu kadar alçakgönüllü bu kadar meşhurken şımarmamış bir örnek dünyada dahi yok bu adamı tartışmam
sanatçı topluma örnekte olur aynı zamanda herşey sanatla bitmiyo

- - - Ekleme - - -

Hacım git google yap bak yaa :X Şimdi videoda koyardım ama Kenan'ı sevdiğimden "paylaşirsam onu kötülemiş gibi olurum" diye paylaşmiyorum:X

en ufak bi şüphe duymadığım için bakmaya gerek duymuyorum google a ne yazarsan bişeyler çıkar ıvır zıvıra bakmaya ihtiyaç duymuyorum

Hem sanatsal yönden, hemde kişilik yönünden Kıvanç 1 numara, şuana kadar hiçbir kötü haberini görmedim
Daha 4-5 senedir var.(Gümüş'ü saymazsak)

- - - Ekleme - - -

en ufak bi şüphe duymadığım için bakmaya gerek duymuyorum google a ne yazarsan bişeyler çıkar ıvır zıvıra bakmaya ihtiyaç duymuyorum
Bu adamın dizinin yayınlandiği senelerde de söylentilere ıvır zıvır diyorduk.Hem sana videoyu koysam inanacan mı bana yok:X Bende aramakla ugraşmayayım:X

insanları karalamak çok kolay sanalda kenan imirzalıoğlu bir markadır son olaylar keşke olmasaydı be idolümdü :( ama hala en sevdiğim isimlerin en başında geliyo

takas post: 1422826' Alıntı:
necati şaşmaz ın hiçbir eksik noktası yok mükemmel bi kişiliktir kendisineden 20 yaş küçük olan biriyle evlenmesinde ne dini ne hukuki açıdan hiçbir sorun yok peygamberimizin bile bu tür bi örneği var sen neden bahsediyon ki onun kadar dinine bağlı insanlara saygılı bu kadar zenginken bu kadar alçakgönüllü bu kadar meşhurken şımarmamış bir örnek dünyada dahi yok bu adamı tartışmam
sanatçı topluma örnekte olur aynı zamanda herşey sanatla bitmiyo

- - - Ekleme - - -

Dinen hukuken sakıncası yoktur tabii ki ama düşün senin benim yaşlarımızda bir kızla 40-50 yaşındaki bir adam evleniyor. Toplum tarafından yadırganan bir durumdur. Ben çevremde böyle bir şey ne gördüm ne duydum olsa da çok tuhaf olurdu yani. :)

Diğer özelliklerine bir şey demem kötü biridir demiyorum zaten ama aradıktan sonra herkesin kusurunu bulursun sanat camiasında. :)

OzaN post: 1422835' Alıntı:

Dinen hukuken sakıncası yoktur tabii ki ama düşün senin benim yaşlarımızda bir kızla 40-50 yaşındaki bir adam evleniyor. Toplum tarafından yadırganan bir durumdur. Ben çevremde böyle bir şey ne gördüm ne duydum olsa da çok tuhaf olurdu yani. :)

Diğer özelliklerine bir şey demem kötü biridir demiyorum zaten ama aradıktan sonra herkesin kusurunu bulursun sanat camiasında. :)

necati şaşmaz 70 yaşında falan değil henüz genç sayılır yan yana dolaşsalar hiç sırıtmaz bile dediğim gibi dinen hiçbir sorun yok hukukende yok gerisi teferruattır cumhurbaşkanı gülde karısından 15 yaş büyükmüş çok örnek var bu konuda en büyük örnekte efendimiz(s.a.v.) veriyor.bak herkesin açığını buluruz ama ben necati şaşmaz ın karakter kişilik olarak açık bulacak biri olduğuna inanmam adam gibi adam kalıbına en uygun isim bu camiada

- - - Ekleme - - -

mrt-06 post: 1422838' Alıntı:
aga burası forum illa ki birileriyle konuşursun bu ne şimdi :wink :D