Wentworth Miller "Ben Geyim" Açıklması

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
tumblr_m775oixeF91r2io1ko1_1280.jpg

Milyonların severek izlediği Prison Break dizisinin ünlü başrol oyuncusu Wentworth Miller eşcinsel oldugunu açıkladı.Miller Rusya'dan gelen bir festival etkinliğinin davetine eşcinsel oldugunu açıklayarak cevap verdi.

Rusya yönetimi geçtiğimiz aylarda eşcinsel haklarina karşi her türlü eylemi yasaklamiş ve eşcinsel propagandası yapan her medyaya ceza uygulanmişti. Bu olaylara karşi 41 Yaşındaki ünlü aktör festivale gönderdiği mektupta şu ifadeleri kullandı;

"Nazik davetiniz için teşekkürler. Geçmişte Rusya'yı ziyaret etmekten keyif almıştım. Ataları arasında Ruslar da olan bir insan olarak 'evet' demek beni çok mutlu ederdi. Ancak gey bir erkek olarak davetinizi reddetmek zorundayım. Rusya hükümetinin son dönemde eşcinsel kadın ve erkeklere yönelik muamelesi beni çok rahatsız ediyor. Durumun kabul edilebilir bir tarafı yok ve benim gibi insanların en temel hakları olan yaşamak ve sevmenin reddedildiği bir ülkenin ev sahipliği yaptığı bir kutlamaya gitmeye vicdanım el vermez."

Hakkında 2007 yıllarında gay olduguna dair iddialar çıkmıştı fakat
Miller bu iddiaları yalanlayarak kendini savunmuştu.

Konuyu açmıştım önceden ama kopya konu kuralı takılmış sanırım. :F

Diyecek pek bir şey yok aslında. Dışarıdan bakarak kimin gay olup olmadığının anlaşılamayacağını anladım. :)

Diyecek pek bir şey yok aslında. Dışarıdan bakarak kimin gay olup olmadığının anlaşılamayacağını anladım. :)
Haber bugun çıkmış:X Önceden derken? Prison Break'te hiç öpüşmemişti :F O zamanlar bi şüphe aldı beni:F

berkann post: 1422435' Alıntı:

Bknz: HIMYM Barney. :)

Forumdash post: 1422444' Alıntı:

Onda bende çok şaşirmiştim.Çünkü nerdeyse her bölüm bi kız götürüyordu kuşku bile duymamiştim :X

Adam oyunculuğu iyi yapıyor demek ki. :D Bende duyunca şaşırmıştım tip olarakta benzemiyordu çünkü. :D

OzaN post: 1422715' Alıntı:
Dizilerin en parlak isimleri hep eşcinsel çıkıyor. Barney ve Sheldon reyisten sonra şimdi de Scofield reyis. :D Saygı duymak düşer bize. :)

Her reyis dediğimiz gay çıkıyorsa onlarda değil bizde bişey var demek ki. :D:D

OzaN post: 1422751' Alıntı:

Diziyle ne alakası var oyuncu bu kişiler gerekirse gerekeni yaparlar. Örneğin Barney nasıl yaklaşıyor. :D

Ne biliyim belki rahatsız filan oluyordur :D

Benim reyiz dediğim ve eşcinsel olan varmı daha :D