Bölümü aşırı beğendim. Bölüme 10 dk kadar daha fazla süre verilmiş ve sürenin tamamen Wanda'nın geçmişine ayrılması harika olmuş.
Tüm sahneler gerçekten ince ince yazılmış. Ailesiyle televizyonda bir diziyi izlediğini gördük ki bu dizi WandaVision'ın ilk bölümlerinde Wanda'nın esinlendiği diziymiş. Bu detaya bayıldım.
Bu sahnenin sonunda farkettim ki hüzünlenme hissi ile birlikte gözlerimden yaş gelmiş. Çok etkileyiciydi gerçekten.
Büyücüler ve Agatha'nın kullandığı kelimeler, yaptıkları büyüler Doctor Strange'i hatırlattı. Strange'in yeni filminde ağırlıklı olarak Wanda'nın güçlerini kullanmayı öğrenmesi konusuna girebiliriz. Gerçekten iyi ikili olacaklar.
Agatha sonunda istediğine ulaştı ve Wanda'nın Scarlett Witch olduğunu, kaos büyüsüne sahip olduğunu öğrendi. Magneto'nun gelmesine kesin gözüyle bakıyorum ben ki Magneto'nun gelmesiyle Wanda'nın güçlerinin asıl kaynağı, asıl ailesi gibi konulara da girilir.
Bölümün sonunda Hex'in kurulma sürecini de görmüş olduk. İlk fragmanların sahneleri çok özel yerlerden seçilmiş. Bi kez daha dikkatli izlemek lazım..
7 bölümdür Vision, ben Vision değilim kardeşim geçmişimi hatırlamıyorum sanki başka birisiyim diyip duruyordu.
Ve öğrendik ki gerçekten de o değilmiş. Vision'ı yeniden hayata döndürmek için Wanda'ya Hex'i kurdurmuşlar böylece Ultron'u Vision formuyla hayata döndürdüler.
White Vision formuyla da dönmüş olabilir ama ben gözlerinden yola çıkarak Ultron olma ihtimalini daha yüksek görüyorum..
Yaptıklarından yola çıkarak Hayward'in Ultron olma ihtimali de az değil hani.
Vision'ı kötü biri olarak görmek çok dokundu. Onu özlediğimi after credits sahnesinde daha iyi anladım..