"Vuslat" Yeni Sezonda Devam Edecek Mi?

Vardır ama İçerde ve Çukur ciddi diziler değil yanı Halka ciddiliğini koruyarak yapıyordur :F Zaman zaman çizgi dizi modunda olan diziler bunlar en günceli son bölüm işte :F:F:F

Bu halka starda olan şey gibi sanırım yok olanmıydı neydi çok kaliteli yorumlar geliyordu ama ciddi dizi oldundan izlenmemişti suskunları mesala okadar konusuyorlar 30.sıralarda görüyordum reytingte :A:A:A
Ya zaten Ay Yapım'ın taktiğidir bu seyirciye oynamak. Çok saçma ve işin cılkını çıkaran sahneler çekmekte üstlerine yok. :A Uluç Bayraktar olmasa çekilecek yapım değil gerçekten. Ki Uluç'un dizileri bile bozabiliyor. İçerde'nin çok bozduğu yerler oldu. Çarpışma da mesela bozdu. Her bölümü belli bir seviyenin üstünde olan ve gerçekten işin ciddiyetini kavrayıp her şeyi dozunda yapan dizi yapamıyor Ay Yapım. Ama dediğin 46 Yok Olan ve Suskunlar Ay Yapım'dan bağımsız işlerdi. Reytingleri düşük olsa bile kalite standartları oldukça yüksekti. Komedi de vardı içlerinde ama böyle cıvık ve saçma değildi. Bizim ülkenin sorunu bu, eğer gerçekten kaliteli bir dizi varsa reyting alması çok zor ihtimal. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Ya zaten Ay Yapım'ın taktiğidir bu seyirciye oynamak. Çok saçma ve işin cılkını çıkaran sahneler çekmekte üstlerine yok. :A Uluç Bayraktar olmasa çekilecek yapım değil gerçekten. Ki Uluç'un dizileri bile bozabiliyor. İçerde'nin çok bozduğu yerler oldu. Çarpışma da mesela bozdu. Her bölümü belli bir seviyenin üstünde olan ve gerçekten işin ciddiyetini kavrayıp her şeyi dozunda yapan dizi yapamıyor Ay Yapım. Ama dediğin 46 Yok Olan ve Suskunlar Ay Yapım'dan bağımsız işlerdi. Reytingleri düşük olsa bile kalite standartları oldukça yüksekti. Komedi de vardı içlerinde ama böyle cıvık ve saçma değildi. Bizim ülkenin sorunu bu, eğer gerçekten kaliteli bir dizi varsa reyting alması çok zor ihtimal. :A
Cansız geldikten sonra nedense Çarpışmanın biraz tadı kaçtı gibi sankı kadirin ailesi çok devreye girince yanı son bölümler eski tat yok evet :( @Sherlock

Ezel bile Kenan başrol olmasa ve Ramiz dayı şeyi olamsa belki o bile saydımız diziler gibi kaliteli ama reytingte istedini bulamayan dizi diye söylicektik şuan bu insanlar ecünnü dizileri izlesin ancak :A :A :A @xemrexxx

Cansız geldikten sonra nedense Çarpışmanın biraz tadı kaçtı gibi sankı kadirin ailesi çok devreye girince yanı son bölümler eski tat yok evet :( @Sherlock

Ezel bile Kenan başrol olmasa ve Ramiz dayı şeyi olamsa belki o bile saydımız diziler gibi kaliteli ama reytingte istedini bulamayan dizi diye söylicektik şuan bu insanlar ecünnü dizileri izlesin ancak :A:A:A @xemrexxx

Cansız karakteri çok başarılı bir karakter ama her şeyin Kadir’e bağlanması benim de hoşuma gitmeyen bir durum. Tabii her şeye rağmen Çukur’dan falan iyidir her türlü. :A

Ezel yayınlandığı zaman reyting alabiliyordu bahsettiğin tarzda ciddi ve kaliteli diziler. Şimdi iyice değişti reyting kriteri, kaliteli ve ciddi diziler iyice ilgi görmemeye başladı maalesef. Şuradan örnek vereyim, en son Puhutv’de yayınlanan Şahsiyet vardı. Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizilerinden birisi bana kalırsa. Eğer Şahsiyet televizyonda yayınlansaydı tutma şansı yoktu, dijitalde yayınlandığı için senaryosu istenildiği gibi işlendi, izleyiciler sevdi ve çok da güzel bir final yaptı dizi. O yüzden ciddi ve kaliteli dizilerin artık dijitalden yayınlanması taraftarıyım ben, hem süreleri de kısa oluyor.

• Beğendim
Reactions: Çiğdem and MEnes
Cansız karakteri çok başarılı bir karakter ama her şeyin Kadir’e bağlanması benim de hoşuma gitmeyen bir durum. Tabii her şeye rağmen Çukur’dan falan iyidir her türlü. :A

Ezel yayınlandığı zaman reyting alabiliyordu bahsettiğin tarzda ciddi ve kaliteli diziler. Şimdi iyice değişti reyting kriteri, kaliteli ve ciddi diziler iyice ilgi görmemeye başladı maalesef. Şuradan örnek vereyim, en son Puhutv’de yayınlanan Şahsiyet vardı. Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizilerinden birisi bana kalırsa. Eğer Şahsiyet televizyonda yayınlansaydı tutma şansı yoktu, dijitalde yayınlandığı için senaryosu istenildiği gibi işlendi, izleyiciler sevdi ve çok da güzel bir final yaptı dizi. O yüzden ciddi ve kaliteli dizilerin artık dijitalden yayınlanması taraftarıyım ben, hem süreleri de kısa oluyor.
Senin Halka'ya yaptığın gibi ben de Şahsiyet'e çok ayıp ettim adaşım... En son güncel yayınlanırken ilk 3 bölüm aynı anda verilmişti ya, o 3 bölümü bir günde izlemiştim. Sonra asla devam edemedim... Hala 3. bölümün o çılgın son sahnesinden sonrasını izleyemedim... Askere gitmeden çok izlemek istiyorum, umarm bir fırsat oluşturabilirim...

Senin Halka'ya yaptığın gibi ben de Şahsiyet'e çok ayıp ettim adaşım... En son güncel yayınlanırken ilk 3 bölüm aynı anda verilmişti ya, o 3 bölümü bir günde izlemiştim. Sonra asla devam edemedim... Hala 3. bölümün o çılgın son sahnesinden sonrasını izleyemedim... Askere gitmeden çok izlemek istiyorum, umarm bir fırsat oluşturabilirim...

Adaşım yalnız gerçekten ayıp etmişsin. Toplam 12 bölüm, bölüm süreleri 1 saat. Rahatlıkla izleyebilirsin yani. Bulduğun ilk fırsatta baştan sona izlemeni öneriyorum şiddetle. Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizilerinden kesinlikle.

• Beğendim
Reactions: MEnes
Adaşım yalnız gerçekten ayıp etmişsin. Toplam 12 bölüm, bölüm süreleri 1 saat. Rahatlıkla izleyebilirsin yani. Bulduğun ilk fırsatta baştan sona izlemeni öneriyorum şiddetle. Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizilerinden kesinlikle.
Farkındayım nasıl bir iş olduğunun. Bir ara muhakkak izleyeceğim...

• Beğendim
Reactions: Sherlock

Ben türk dizilerini güzelde olsa net dizisi oldumu izleyemiyorum Şahşiyetin ilk 3 bölümünü izlemiştims evmeme rağmen devam edemedim ama zaten 4.bölümlerden sonra @Forumdash ın eyşanı gelip diziyi batırıyormuş zamanında da kaçmısım :A :A :A Menes ilk 3 bölümü sever izlesin ve halkada balon suratlı kızı izleyebiliyorsa eyşanıda izler devam eder :F :F :F

Ben türk dizilerini güzelde olsa net dizisi oldumu izleyemiyorum Şahşiyetin ilk 3 bölümünü izlemiştims evmeme rağmen devam edemedim ama zaten 4.bölümlerden sonra @Forumdash ın eyşanı gelip diziyi batırıyormuş zamanında da kaçmısım :A:A:A Menes ilk 3 bölümü sever izlesin ve halkada balon suratlı kızı izleyebiliyorsa eyşanıda izler devam eder :F:F:F
Şahsiyetin her bölümünde var eyşan :A (cansu dere)

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Sevişme sahnesi mi :A Kaçıncı bölüm bilmiyorum ama vardı abartılacak bişey değil atlasan da olurdu:A
Öyle sahneleri varmıs diye konusmusutk sanırım :F Bunada destere ile senin için başlamıstım zaten üşümüz izliyorduk :A Sonra ilk 3 bölümden sonra araya soğukluk girdi diğer bölümler gelene kadar bırakmıştım türk dizilerini netten izleyemiyorum zaten tv de de az izliyorum öyle çok izleme alışkanlım yok :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Öyle sahneleri varmıs diye konusmusutk sanırım :F Bunada destere ile senin için başlamıstım zaten üşümüz izliyorduk :A Sonra ilk 3 bölümden sonra araya soğukluk girdi diğer bölümler gelene kadar bırakmıştım türk dizilerini netten izleyemiyorum zaten tv de de az izliyorum öyle çok izleme alışkanlım yok :A:A:A
Puhu da battı işte :A @xBUGRAx nın ağzından düşürmediği lanetler sayesinde olsa gerek:A Neyse ki biz paramızı aldık:Z

Sonrakı 3 bölümde şey yapıyormuş öyle sohbet etmiştik sizle diye hatırlıyorum :F:F:F İlk 3 bölümde göze batmıyor hatta figuran diye seviniyordum :A:A:A @Sherlock @MEnes

Cansu Dere bu ülkenin en iyi kadın oyuncularından biri, Hande Erçel’le kıyaslanamaz. Başarısız dizisi yok kadının zaten. Ayrıca sevişme sahnesinin olması yüzünden dizi mi bırakılır. Ki abartılacak bir sahne de değildi. Çukur’a o rezil çatışma sahnesine rağmen devam edebiliyorsan, buna her türlü etmen lazım. :A

Cansu Dere bu ülkenin en iyi kadın oyuncularından biri, Hande Erçel’le kıyaslanamaz. Başarısız dizisi yok kadının zaten. Ayrıca sevişme sahnesinin olması yüzünden dizi mi bırakılır. Ki abartılacak bir sahne de değildi. Çukur’a o rezil çatışma sahnesine rağmen devam edebiliyorsan, buna her türlü etmen lazım. :A
Aaa yok onu görüp değil ben ilk 3 bölümden sonrasını ilzyememiştim iyiki izleyememişim diyorum :A :A :A @Forumdash

Cansu Ezelin sanırım en kalitesiz oyuncusuydu @Forumdash abiciğimi kızdıralım biraz :A :A :A Adanalıdakı idil ve cansu Kenanın en kötü partnerleri :A :A :A @xemrexxx @serhatt

Forum İstatistikleri

Konular
176,357
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06