- Reaksiyon puanı
- 29,975
- Puanı
- 1,059
İzleyeceğim yoldaşımUtku beyciğimi, Saat 20.30 da TRT spor yıldız da bekliyor olacağım.
Aerobik sever misin?
Yok aerobik sevmem
İzleyeceğim yoldaşımUtku beyciğimi, Saat 20.30 da TRT spor yıldız da bekliyor olacağım.
Aerobik sever misin?
Kapatılacak bir hesabımız var.Bizim kızlar gruplarla boşa vakit kaybediyor direkt final maçına çıksınlar.
Ukrayna 3 0 ile geçtik, şimdi İsveç ile oynayacağız 😊Sıra bize mi geldi
Türkiye alsın
Türkiye alsın zaten🇹🇷 3 dosi :0
İsveç'in gruptan çıkabilme ihtimalini görüyorsun demek, garipTürkiye alsın zatenöncelik TR, sonra İsveç
Belli olmaz ama Türkiye kazansın istiyorum. Olmazsa İsveç alsınİsveç'in gruptan çıkabilme ihtimalini görüyorsun demek, garip
İsveç'in kazanamayacağına adım gibi eminim.Belli olmaz ama Türkiye kazansın istiyorum. Olmazsa İsveç alsın
Ben Türkiye'yi tutuyorum zaten. Niye kışkırtmaya çalışıyorsunİsveç'in kazanamayacağına adım gibi eminim.
Benim bir taraf isveçli diğer taraf Türk olsa düşünmeden İsveç'i tutardım, hatta mümkünse Türkiye ile alakalı birçok şeyi unutmaya çalışırdım
Sana bayılıyorum.Raydan çıkıyorum.
@Yakamoz-Asi Kendisi İsviçreli olduğundan tarafsızlık kanına işlemiş olabilir 😁😂
Bu sabah onu kışkırttığımı ima etti Kicktipp'te. Bundan dolayı etiket ettim@Yakamoz-Asi Kendisi İsviçreli olduğundan tarafsızlık kanına işlemiş olabilir 😁😂
Niye unutmak isterdin? İsveç kızları aklını başından mı alıyor?Benim bir taraf isveçli diğer taraf Türk olsa düşünmeden İsveç'i tutardım, hatta mümkünse Türkiye ile alakalı birçok şeyi unutmaya çalışırdım
Benim bir taraf isveçli diğer taraf Türk olsa düşünmeden İsveç'i tutardım, hatta mümkünse Türkiye ile alakalı birçok şeyi unutmaya çalışırdım
Sarışın Renkli Göz ama donuk olabiliyor İskandinavlar @Dosi çok daha iyi bilir. Ama gene yerli malı, yurdun malı... @Tolstoyevski ben Venezuela yollayacağım 😂😂😂Haklılık payı yüksek olan bir mesaj.@Dosi
İsveç kızları her ne kadar güzel olsada bizim sultanlarımızın yeri ayrıdır. @The_Erinch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?