Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 33,681
- Puanı
- 1,061
Dünyada ligler iptal edilir @HeisenBergCorinthians'da başarılar hocam, her şey gönlünce olsun.
Dünyada ligler iptal edilir @HeisenBergCorinthians'da başarılar hocam, her şey gönlünce olsun.
Corinthians logosu yapmışsın bu kadar seviyor muydun adamıCorinthians'da başarılar hocam, her şey gönlünce olsun.
Bunu gören @xdragxx 'ın cinleri tepesindeCorinthians logosu yapmışsın bu kadar seviyor muydun adamı
Saldım ben artık. Böyle vasat sevici taraftarla aynı tarafta olmam trajikomik.Bunu gören @xdragxx 'ın cinleri tepesinde
Ağır laf soktun ha.Saldım ben artık. Böyle vasat sevici taraftarla aynı tarafta olmam trajikomik.
Ne oynadın ki ?Fenerbahçeden gitti hala kurtulamadım şaka gibi. Takımı gitti 45+5te gol attı. O gol olmasa 1k daha cepliyordum nefret ediyorum nefret
İlk yarı chelsea kazanırNe oynadın ki ?
İyi fok yedin.İlk yarı chelsea kazanır
Mesut konusunda ama bir tık haklıydı sanki dönüp tekrar bakıncaLemina'yı takımda tutmayarak Fenerbahçeye yine kötülük yaptı bu arada @HeisenBerg eserinle gurur duy
Değildi yıldız futbolcu yönetimi zayıf Mesut onun döneminde formdaydı bu arada gs deplasmanından falan çıkarıyordu biziMesut konusunda ama bir tık haklıydı sanki dönüp tekrar bakınca
Yetenek vardı da bitiktiDeğildi yıldız futbolcu yönetimi zayıf Mesut onun döneminde formdaydı bu arada gs deplasmanından falan çıkarıyordu biziBir de bizde hiçbir zaman mevkisinde de oynatılmadı falan uzun konular onlar
Şu kadroda o dönem oynasa iş yapardı etrafındaki adamlar da yükünü azaltacak seviyede değildiYetenek vardı da bitikti
Vitordan sonra daha kötü oldu amaŞu kadroda o dönem oynasa iş yapardı etrafındaki adamlar da yükünü azaltacak seviyede değildi
Valbuena - A.Kocaman değildi ne demek ? Açıkla bakalım. 🤔Vitordan sonra daha kötü oldu amao yüzden böyle düşünüyorum bir Valbuena Aykut Kocaman değil bence
Valbuenayı ilk 11 başlatmaması daha büyük skandal demekValbuena - A.Kocaman değildi ne demek ? Açıkla bakalım. 🤔
O sezon Aykut'un saçma sapan triplerinden gitmişti bu arada Valbüş inadı olmasa +5-6 puanımız vardı ve belki de şampiyondukValbuenayı ilk 11 başlatmaması daha büyük skandal demekHer girdiği maç etkiliydi. Kariyeri boyunca da her gittiği takıma faydası olmuş biri. O dönemde bu konu çok dönüyordu. Hatta kimsenin çalışmayıp birinin çalıştığı üstte valbuena yazan bir capsi beğenmişti valbuena sonra yanlışlıkla demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?