Harunun anlamadığı kesin ama
O en azından gelmiş bi yerlere sen kalmışsın olduğun yerde
Ben oyuncu olacağım gibi bir iddiada bulunmadım ki. Çok şükür Alamanyalarda çok rahat ediyorum. Dünyalar benim. Çatla.O en azından gelmiş bi yerlere sen kalmışsın olduğun yerde
Dünyan başına yıkılsınBen oyuncu olacağım gibi bir iddiada bulunmadım ki. Çok şükür Alamanyalarda çok rahat ediyorum. Dünyalar benim. Çatla.
@Harunnn60 'u böyleleriyle kıyaslamak gibi bir hataya düşmem.
Şuan açık saçlı hali iyi gibi ama şu foto ne ayollErkek gör erkek
3 kuruşluk insanlar işte. Bunlara oyuncu bile denmez.Şuan açık saçlı hali iyi gibi ama şu foto ne ayoll
Zaten para değiştiriyor hep bunları
İyi ki değiştiriyorŞuan açık saçlı hali iyi gibi ama şu foto ne ayoll
Zaten para değiştiriyor hep bunları
İyi ki değiştiriyor
Aaa serhatda kabul ediyor önceki halini3 kuruşluk insanlar işte. Bunlara oyuncu bile denmez.
değişen değişiyor ama sen ne yapsan olmayacak türde bi yaratıksınAaa serhatda kabul ediyor önceki haliniGerçi altın semer demişler tip değişmiş ama gıcıklık zibidilik duruyor
@serhatt gitsin Aras'ı sevsin, Emrah gereksizine ne bu hayranlık.Aaa serhatda kabul ediyor önceki haliniGerçi altın semer demişler tip değişmiş ama gıcıklık zibidilik duruyor
Ben her zaman mantıklı konuşurum canım. Sen her zamanki gibi bazı şeyleri geç algılıyorsun.
Aaa mantık son bulduBen her zaman mantıklı konuşurum canım. Sen her zamanki gibi bazı şeyleri geç algılıyorsun.
@Harunnn60 'u böyleleriyle kıyaslamak gibi bir hataya düşmem.
Ben ve kalitem, Kerem'im ile buluştu
Aaa neredesin ayoll @cookies gibi öcü modunda takılıyorsun az selam ver ara sıra cookies en azından gülüyorBen ve kalitem, Kerem'im ile buluştu
böyle ortada kalırsın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?