Bu kadar saate sadık kalmana gerek yok. Misal ben bazen 12'de yatıyorum bazen 5'te3 Olmasını bekliyordum saatinBenim pc saatim 2:30 ,Telefona da bakmamışım@Harunnn60 @mrt-06 @destere
Bu kadar saate sadık kalmana gerek yok. Misal ben bazen 12'de yatıyorum bazen 5'te3 Olmasını bekliyordum saatinBenim pc saatim 2:30 ,Telefona da bakmamışım@Harunnn60 @mrt-06 @destere
Bunun bedelini kamu spotuyla ödeyeceksin.Konumuz ise içki.
3 olsun yatarım derken 4 oluyor saatBu kadar saate sadık kalmana gerek yok. Misal ben bazen 12'de yatıyorum bazen 5'te
İyi geceler3 olsun yatarım derken 4 oluyor saat
Hadi cicili bicili rüyalar ben kaçıyorum
eskiden sende kaliteli diziler izlerdin şimdi batırmışsın işi
atalarımız ne demiş '' bamya uzunluğuyla mesaj uzunluğu doğru orantılıdır demiş ''Öff kısa yaz
Cicili bicili tünaydınlar.Saat 3.30 olmuş. 😱 İyi geceler.@Çiğdem- @Harunnn60 @XanTier
Bakalım Harun bey görecek mi iyi geceler mesajımı bu sefer.
Ah sende olmasanHarun'a laf atmayı bırakın 😡
7/24 savunuyorum seni sen uyurken bileAh sende olmasan
Ayakkabın hazır7/24 savunuyorum seni sen uyurken bile
SonunaAyakkabın hazır
5.sezonda olanlar için 1 sorum olacaktı
Başroldeki eleman bildiğim kadarıyla yılanlara atılarak ölmüş? İlk sezonda olduğum için bu büyük spoileri yiyince diziyi bıraktım. Sizce de izlemeye değmez değil mi bu spoilerden sonra?
Başroldeki eleman bildiğim kadarıyla yılanlara atılarak ölmüş? İlk sezonda olduğum için bu büyük spoileri yiyince diziyi bıraktım. Sizce de izlemeye değmez değil mi bu spoilerden sonra?
oysa bunlarda az bişey akıl olsa bizi kendi halimize bırakırlar
sakın spoiler verme daha izlemeyen var başlamışsın yine pırtlatmaya5.sezonu izle la lagerthanın başa belada bir el atmalı kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?