Çok geliyolar üstümüzeGörüyorsun dimi Melih bunların yaptıklarını...
Çok geliyolar üstümüzeGörüyorsun dimi Melih bunların yaptıklarını...
Neşen bol olsun
Bu resim bana özel canım bizzat Çiğdem hediye olarak verdi. Sen kullanmak için izin aldın mı bakayım.Benim duvar kağıdı bu resim üç gündür. @Çiğdem- Anneme de attım hatta çok güldü.
Aynen Emre daha fena.
Benim duvar kağıdı bu resim üç gündür. @Çiğdem- Anneme de attım hatta çok güldü.
Aynen Emre daha fena.
Hahaha öpüyoruz hala bir mennuniyetsizlik yani hoşaf gibi surat ifade çok iyi yakalanmış
Kuşum üç gün önce Çiğdem bana bunu attı hiç seni katmadı Harun’a verdim falan demedi Yani.Bu resim bana özel canım bizzat Çiğdem hediye olarak verdi. Sen kullanmak için izin aldın mı bakayım.
Bana da atmıştı Anlaşıldı boncuk dağıtılmış yine. @Çiğdem-Kuşum üç gün önce Çiğdem bana bunu attı hiç seni katmadı Harun’a verdim falan demedi Yani.
Beni de mi kıskanmaya başladın. 😱
Hahaha hayırr aynen bu şekilde gösterdim Atacana da @Harunnn60 ile biziz tripli anlarda ona bunu atıyorum dedim hatta senide çok etiket yaptık @Harunnn60 ama görmemişsin galibaBana da atmıştı Anlaşıldı boncuk dağıtılmış yine. @Çiğdem-
Harun'a laf atmayı bırakın 😡Saat 3.30 olmuş. 😱 İyi geceler. @Çiğdem- @Harunnn60 @XanTier
Bakalım Harun bey görecek mi iyi geceler mesajımı bu sefer.
Bunun bedelini kamu spotuyla ödeyeceksin. Konumuz ise içki.Harun'a laf atmayı bırakın 😡
İyi gecelerBunun bedelini kamu spotuyla ödeyeceksin. Konumuz ise içki.
Nasıl 3 :30 benimde 2:30 da nasıl bukadar uykum geldi diyorum 😱😱😱 @Harunnn60 @XanTier @destere @ForumdashSaat 3.30 olmuş. 😱 İyi geceler. @Çiğdem- @Harunnn60 @XanTier
Bakalım Harun bey görecek mi iyi geceler mesajımı bu sefer.
Ben de senin hala yatmamış olmana şaşırmıştımNasıl 3 :30 benimde 2:30 da nasıl bukadar uykum geldi diyorum 😱😱😱 @Harunnn60 @XanTier @destere @Forumdash
3 Olmasını bekliyordum saatin Benim pc saatim 2:30 ,Telefona da bakmamışım @Harunnn60 @mrt-06 @destereBen de senin hala yatmamış olmana şaşırmıştım