Floki adamdır. Oyumuz kendisine.
Floki adamdır. Oyumuz kendisine.
Gözler aynı anda yeşermez, sağ gözüm birazcık yeşerdi taa ki hayal gücünün sana ait olduğunu öğrenene kadar.Gözlerimi denir yoksa senin tek gözün mu var 😱
Gözler aynı anda yeşermez, sağ gözüm birazcık yeşerdi taa ki hayal gücünün sana ait olduğunu öğrenene kadar.
Daha izlemedim bir sus ya
@destere bırakmadı inanma şunakendi niye demiyor kılıbık@destere
Hahha @xemrexxx ile ortak dizi izlemenin bedelini ödeDaha izlemedim bir sus ya
p@destere en son Ivar da kendi bamyasina sorunlarını görüp ağlıyordu yani bırakmaz
Bu yeni sezon değil ki sezonun içinde ara vermişti, şimdi kaldığı yerden devam ediyor
Daha geçen sezonu bitirmedim ben yazmış diziyi bana aç dedikleri yerdeBu yeni sezon değil ki sezonun içinde ara vermişti, şimdi kaldığı yerden devam ediyorBu arada bundan önceki son bölüm ocakta yayınlanmış, yani sezonun içinde yaklaşık 10 aylık bir ara verdiler, sen daha TWD 2 ay ara veriyor diye şikayet et
İlla kanıtlattıracaksın bana, al bak @destere nin son bölüm yorumu buymuşDaha geçen sezonu bitirmedim ben yazmış diziyi bana aç dedikleri yerdeYa 4 sezondan bahsediyor ya da 5.sezonun 1 yıl öncekı bölümlerini başka sezon sanıyorlar@xemrexxx
Aaa kendi demiş ya @xemrexxx ile 5.sezon bitti sanıyorlardı 1 yıl önce verilen araylaİlla kanıtlattıracaksın bana, al bak @destere nin son bölüm yorumu buymuş
https://fav10.net/forum/threads/vikings-5-sezon-yorumları.274074/page-4#post-3229821
Geldiğinde kendi de görsün en son 5. bölümü izlemişsin destere 6 bölüm eksiğin var şu anda
kuru iftira 😱Aaa kendi demiş ya @xemrexxx ile 5.sezon bitti sanıyorlardı 1 yıl önce verilen araylaÇünkü Emrede yeni sezon başladı konusunu aç diyordu sanırım geçen yıl bitti sandılar 6 başladı sandılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?