Total 7mrt-ost: 1579662' Alıntı:Deniz'cim hazır yazmışken birde Sevdaluk'un Oran'ını yazda bir bakalım.,
.
Ab 8,30
Saka bi yana da yuzyili bir grupta gececek bence
Total 7mrt-ost: 1579662' Alıntı:Deniz'cim hazır yazmışken birde Sevdaluk'un Oran'ını yazda bir bakalım.,
.
Neden yakışmadığını düşünüyorsun Buğra Macit.,
.
Görücez artık Hep birlikte @xemrexxx .Total 7
Ab 8,30
Saka bi yana da yuzyili bir grupta gececek bence![]()
Fatih Harbiye'de kaç kişi duyuldu ki yahut Yapımcı'sı Ay Yapım mı.Kadrosundan 3 kişiyi tanıyorum 2'si başrol diğeri Unutma Beni'den.Yapımcısı duyulmamış, senaryosu çok zayıf bence.
![]()
Fatih Harbiye'de kaç kişi duyuldu ki yahut Yapımcı'sı Ay Yapım mı.,
.
Elizi ne be. 😱 . Ben de Pastel Film felan diye hatırlıyordum. 😱 . O kim çıkaramadım. Ben öyle bir Oyun'cu bilmiyorum. 😕 , 😕 .Koliba ve Elizi Film'i karşılaştırmak hakaret olur.Kadir Doğulu yeter yakinen tanırsın.
![]()
Elizi ne be. 😱 . Ben de Pastel Film felan diye hatırlıyordum. 😱 . O kim çıkaramadım. Ben öyle bir Oyun'cu bilmiyorum. 😕 , 😕 .
Ben Yalan Dünyanın düşüşünü görüyorum. Özeti yeni bölümü geçiyor.cengiz Semercioğlu,gürse birsel ve sina Koloğlu'nun TNS'ye sert eleştirilerinden sonra kanal D'de bi artış söz konusu.
sesini yükseltenlerin reytingi artıyor.
bu dizininde inadına yaşamak gibi iyi oranlar alacağını tahmin ediyorum.
Kanal D "dezavantajıyla" nasıl başlar tahmin edemiyorum ama bence A.Ş.K.`tan dha iyi gider. 5`le bile başlayabilir.
Ben Yalan Dünyanın düşüşünü görüyorum. Özeti yeni bölümü geçiyor.
Arka Sokaklar da 5`e düştü sanki totalde. A/B`de 2`ye.
8 alan Güneşi Beklerken 7`ye, totalde 6 alırken 5`e düştü tekrar.
Kayıpı eskiden bulurduk şimdi bulana otomobil kazanma şansı veriyorlar.
Yükselen bir Çalıkuşu oldu o da maç olunca hep yükselir sonra düşer.![]()
Yok o konuya değinmedim zaten. Sen hepsi yükseldi dedin de bir Çalıkuşu yükseldi. Hepsi düşüyor aksine.ben kötü gitmesini istemiyorum,daha öncede söyledim tumiçin Esen'i çok seviyorum diye!
tumiçin için ben bu diziyi izlerim.
ayrıca son fragman çok iyi.