Vicdan Bu Akşam Ne Kadar İzlenir?

Vicdan Bu Akşam Kaç Reyting Alır?

• 0-2

Oy: 1 11.1%
  • 3-4

Oy: 5 55.6%
  • 5-6

• 7-8

• 9 ve üstü

• Kullanılan toplam oy
    9

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Bu akşam Kanal D'nin yeni dizisi Vicdan başlıyor.Başrollerini Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe’nin paylaştıkları Vicdan'ın senaryosunu aynı zamanda oyuncu olan Murat Taşkent yazıyor,yönetmenliğini ise en son medyapım'ın dizisi Merhaba Hayat'ı yönetmiş olan Feride Kaytan üstleniyor.

Saat 20:00'de ekrana gelecek Vicdan'ın rakipleri;Fenerbahçe-Fethiyespor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması(2.devre),Doksanlar,Muhteşem Yüzyıl,Pis Yedili ve Çocuklar Duymasın olacak.

Sizce Vicdan ilk bölümüyle ne kadar izlenir,ekranda tutunur mu,yoksa baştan pes mi eder?

Çok bir şey beklemiyorum açıkcası. :) . Bana Merhamet ayarında Oran'lar alır gibi geliyor. :) .

İlk bölümüyle 3-4 civarı bir şey alır gibi. Maçtan kötü etkilenebilir. İnadına Yaşamak kadar oranlar beklememek lazım. :)

Aslında mantıklı olan 3-4 ama ben iyi niyetimden 7-8 dedim.:bhr:

Umarım Tns'de iyi oynar benim gibi düşünütde.:A

Totalde 3-4 arası alır 4`ü geçmez bence
AB`de 4-5 arası alır :)

Son düzenleme:
Beyler akşama Muhteşem Yüzyıl var başka bi şey izlenmesin. :T: Haftaya da Sevdaluk izleyeceksiniz. :Z .
Akşam my izliyorum gibi bakalım. :X Vicdan'ı netten takip edebilirim ya da sonra my'yi satarım bilemem. :X Sevdaluk'u izleme ihtimalim de 0'ın altında -5. :X

İlk bölümler hep sıkmıştır beni :T: İnadına Yaşamak`ı net`ten çok az izledim ama 2. bölümü tam izliycem bakalım nasıl dizi :) Vicdanın da net`ten izlemek için 2. bölümünü bekliyorum :)

bu sorunun cevabı TNS nin vicdanına kalmış bir şey diyorum)))

aslında iyi başlayacaktır Aşk dizisini bekleyen kitkede bu diziyi izleyecek asıl tutup tutmadığı ikinci bölümde belli olur