Yaşandı , yaşanmadı. (Kırmızı fes )Paraları bulması tam yeterli olmaz ama Zülfikar'ın canını kurtarmasıyla tam olarak güvenini kazanmış olur evet
Bölüm sonu sahnesi olmaz inşallah buReytingler yükselir gibi.
Yaşandı , yaşanmadı. (Kırmızı fes )Paraları bulması tam yeterli olmaz ama Zülfikar'ın canını kurtarmasıyla tam olarak güvenini kazanmış olur evet
Son sahne olacak tabiki. Tüm bölüm Zülo Ağanın ayaklanmasını izleyeceğizParaları bulması tam yeterli olmaz ama Zülfikar'ın canını kurtarmasıyla tam olarak güvenini kazanmış olur evet
Çukur dizisinin başında da yataklara düşmüştü, aynı senaryoSon sahne olacak tabiki. Tüm bölüm Zülo Ağanın ayaklanmasını izleyeceğiz![]()
Ve fenomen olacak Yamaç eve geri gelir.Çukur dizisinin başında da yataklara düşmüştü, aynı senaryo
Aksiyon istiyorum ben ama bu vurulma olayı iyi bir gelişme reytingler için. Aile dramı, aşk falan okey de aksiyonu artırmaları gerekiyor artık![]()
Aksiyon her zaman olmasa bile gerilim olduğu sürece izleyicide sürekli diken üstünde olacağından dizi çok daha keyifli olacaktır.Timur'un vurulması senaryo için iyiye işaret.5. Bölüm Fragmanı
Güzel fragman
Dediğin gibi Yahya davasında tamamen haklı çıktıYanı bu konuya tıklayıp yorum yazmak manasında dedim
Kamil olayı ayrı, son sahnede anlarsındaha izlemediysen spoi vermeyeyim. Orda yorumlarsın.
Bu diziyi daha tamamlamadım az kaldı ama Yahya belliki küçükken yolları ayrılmış bunlardan. Bu kız ile ne ara böyle aşk mevzusu olmuş
Yahya davasında haklı gibi görünüyor. Babasının gözleri önünde başına gelenleri izledim az öncede.
2 - 3 kere okuyup anladımDediğin gibi Yahya davasında tamamen haklı çıktı
Arnavut Saim, Zafer’in babasıymış. Gönül, Zülfikar’ı Saim ile aldatmış. Vezir de Zaro ağaya Gönül ile Muharrem Kaptan’ın ilişkisi olduğunu söylemiş. Sonra da Zaro ağa Muharrem Kaptan’ı öldürmüş.
Yahya hiç yere babasından olmuş, adam iftiraya kurban gitmiş.2 - 3 kere okuyup anladımBayadır bakmadığım için isimleri unutmuşum.
Yani Yahya hiç yere babasından olmuş. Adam iftiraya kurban gitmiş
O zaman Zaro ağa Zaferin kendi oğlu olmadığını bilmiyor?
Vezir bilerek mi yalan söylemiş?