Show Veliaht - Dizi Yorumları

Son sahne olacak tabiki. Tüm bölüm Zülo Ağanın ayaklanmasını izleyeceğiz :A
Çukur dizisinin başında da yataklara düşmüştü, aynı senaryo :A

Aksiyon istiyorum ben ama bu vurulma olayı iyi bir gelişme reytingler için. Aile dramı, aşk falan okey de aksiyonu artırmaları gerekiyor artık :A

Çukur dizisinin başında da yataklara düşmüştü, aynı senaryo :A

Aksiyon istiyorum ben ama bu vurulma olayı iyi bir gelişme reytingler için. Aile dramı, aşk falan okey de aksiyonu artırmaları gerekiyor artık :A
Ve fenomen olacak Yamaç eve geri gelir. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
kesinlikle bu sezonun en iyi dizisi bence:bhr:.büyük merakla ve heyecanla izliyorum birinci bölümden beri .dünkü bölümde reyhan karekterini oynayan serra arıtürk müthiş sesiyle çok güzel bir parça seslendirdi:love1:.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Yanı bu konuya tıklayıp yorum yazmak manasında dedim :A
Kamil olayı ayrı, son sahnede anlarsın :A daha izlemediysen spoi vermeyeyim. Orda yorumlarsın.

Bu diziyi daha tamamlamadım az kaldı ama Yahya belliki küçükken yolları ayrılmış bunlardan. Bu kız ile ne ara böyle aşk mevzusu olmuş :A
Yahya davasında haklı gibi görünüyor. Babasının gözleri önünde başına gelenleri izledim az öncede.
Dediğin gibi Yahya davasında tamamen haklı çıktı :A

Arnavut Saim, Zafer’in babasıymış. Gönül, Zülfikar’ı Saim ile aldatmış. Vezir de Zaro ağaya Gönül ile Muharrem Kaptan’ın ilişkisi olduğunu söylemiş. Sonra da Zaro ağa Muharrem Kaptan’ı öldürmüş.

Dediğin gibi Yahya davasında tamamen haklı çıktı :A

Arnavut Saim, Zafer’in babasıymış. Gönül, Zülfikar’ı Saim ile aldatmış. Vezir de Zaro ağaya Gönül ile Muharrem Kaptan’ın ilişkisi olduğunu söylemiş. Sonra da Zaro ağa Muharrem Kaptan’ı öldürmüş.
2 - 3 kere okuyup anladım :A Bayadır bakmadığım için isimleri unutmuşum.
Yani Yahya hiç yere babasından olmuş. Adam iftiraya kurban gitmiş :(
O zaman Zaro ağa Zaferin kendi oğlu olmadığını bilmiyor?
Vezir bilerek mi yalan söylemiş?

• Aynen
Reactions: 12.Adam and Bully
2 - 3 kere okuyup anladım :A Bayadır bakmadığım için isimleri unutmuşum.
Yani Yahya hiç yere babasından olmuş. Adam iftiraya kurban gitmiş :(
O zaman Zaro ağa Zaferin kendi oğlu olmadığını bilmiyor?
Vezir bilerek mi yalan söylemiş?
Yahya hiç yere babasından olmuş, adam iftiraya kurban gitmiş.

Zaro ağa Zafer’in kendi oğlu olmadığını bilmiyor görünüyor ama belki de biliyordur.

Vezir bilerek yalan söylüyor. İş açığa çıktığında Vezir hapı yuttu.