sen ne ara geldin ben hoşgeldin diyene kadar tekrar banlanıyorsun şimdi diyeyim hazır banlanmamışkenÇenen bağına Neyse tebriks @xemrexxx
Ohoo geleli kaç gün oldu Yine en son sen fark ettin tebriklersen ne ara geldin ben hoşgeldin diyene kadar tekrar banlanıyorsun şimdi diyeyim hazır banlanmamışken
Ben seni şimdi görüyorum vllaOhoo geleli kaç gün oldu Yine en son sen fark ettin tebrikler
Aynen yakında giderim yine @destere'yle beraber gelirizBen seni şimdi görüyorum vlla
ama bu sefer 5 gün kalmadın sanırım forumda çok sık banlandın
Yönetimi devralmadan önce, görün işte Fav10'un halini.Al bakalım buda hediyen. Gidişatın bu yöne kayıyor yakında capsim gerçek çıkarsa şaşmam. Az şu çeneni dinlendir.
2014 Efsanesi.
@Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @Billy Kane @Forumdash @Aserat @denizz19
@S.G.A.T.
pompyi favori yaptık yokluğunda şimdi yönetici çalışmaları hazırlıyoruzAynen yakında giderim yine @destere'yle beraber geliriz
80'lerden kalma gibi ayol yazı stili filan her şey.Yönetimi devralmadan önce, görün işte Fav10'un halini.
Birde başlıkları küçük harfle atmış en sevmediğim şey. .ss80'lerden kalma gibi ayol yazı stili filan her şey.
İyi ki geldin de kurtardın bizi. @sokak sanati @Çiğdem-
Yönetimi devralmadan önce, görün işte Fav10'un halini.
forumca programıydı bu sanırım aa bu arada magazin nerede atacanın diğer Üyelerden destek aldığı tek projeydi kayboldu ayoll80'lerden kalma gibi ayol yazı stili filan her şey.
İyi ki geldin de kurtardın bizi. @sokak sanati @Çiğdem-
İtiraflar bitsin öyle başlayacak. Bir kanala 2 dedikodu programı olmazforumca programıydı bu sanırım aa bu arada magazin nerede atacanın diğer Üyelerden destek aldığı tek projeydi kayboldu ayoll
AA itiraflar @mrt-06 kanalındamıydı iyi bari oda @Aserat diye aklımda kalmıs herşeyi alıyorİtiraflar bitsin öyle başlayacak. Bir kanala 2 dedikodu programı olmaz
@Ahmed İtiraf Ediyor YAZ, @MayısKralı da Ecünücü dizisi yazıyor benim kanalda.forumca programıydı bu sanırım aa bu arada magazin nerede atacanın diğer Üyelerden destek aldığı tek projeydi kayboldu ayoll
Onu görmüştümpompyi favori yaptık yokluğunda şimdi yönetici çalışmaları hazırlıyoruz
sen o süreçelrde gelip tekrar şutlandın galiba kendi rekorunu kırdın bu geçen ayda geliyorsun 5 güne kalmaz gidiyorsunOnu görmüştüm
Aynen o zaman vardım hatta mesajım da var konusunda Belli olmaz kader belki bu sefer akıllanmışımdırsen o süreçelrde gelip tekrar şutlandın galiba kendi rekorunu kırdın bu geçen ayda geliyorsun 5 güne kalmaz gidiyorsun
aa bence eski ayarlara geri dön aylık banlanman daha iyiydi düzenine geri dön ayollAynen o zaman vardım hatta mesajım da var konusunda Belli olmaz kader belki bu sefer akıllanmışımdır
Aynen o zaman vardım hatta mesajım da var konusunda Belli olmaz kader belki bu sefer akıllanmışımdır
Bu sefer en az 1.5 hafta kalır diyorum nedense.aa bence eski ayarlara geri dön aylık banlanman daha iyiydi düzenine geri dön ayoll