Sen sanki beklemiyorsunBak gördün mü nasıl pusuda bekliyorlar
Sen sanki beklemiyorsunBak gördün mü nasıl pusuda bekliyorlar
Benim alakam yok, sizi düşündüğümden söyledim sadeceSen sanki beklemiyorsun
Atsa da görsekBenim alakam yok, sizi düşündüğümden söyledim sadece
buradaki kız @Çiğdem- mi ayol @Foerumdash ondan daha çok kıza benziyor beSen beni Haluk'a benzettin bak kız beni Vatanım Sensin Leon'a benzetti bence bir göz doktoruna git.
Pavyonda çalışır mısın diyorsun yani.
Reelden.buradaki kız @Çiğdem- mi ayol @Foerumdash ondan daha çok kıza benziyor be
Beni daha çok sırt genişliğin ilgilendirdi
Yok çevremden güzel yorumlar geliyor kesmiycem. Daha da uzatıp hilal yaparım.
Olamaz mı?
Evet.
Bana da bayılırsın o zaman.
At fotonu o zaman buradaki parlak avcıları değerlendirsin seni
Atsa da görsek
Parlak takımında değerlendirelim evet kendini bize emanet edebilirsin @mrt-06
O nasıl laf bizimki tam bir aile programı.Sen beni Haluk'a benzettin bak kız beni Vatanım Sensin Leon'a benzetti bence bir göz doktoruna git.
Pavyonda çalışır mısın diyorsun yani.
Yok atmaz bence,nazlı çıktı bu
Sen sanki beklemiyorsun
Benim alakam yok, sizi düşündüğümden söyledim sadece
Konu ne bilemedim de @xemrexxx Faruk adında kıza benzeyen bir görsel bulurmusun banaKendi yarattıgın algıyı bozuyorsun tam ben bile alişirken
kiz dizi biter bitmez Boran oğlan meme yapmaya başlamış demek ki çiğdem in diğer parlakları gibi önce memeleri şişirecek sonra yumusicak
Beğenmeyen @serhatt görsünkiz dizi biter bitmez Boran oğlan meme yapmaya başlamış demek ki çiğdem in diğer parlakları gibi önce memeleri şişirecek sonra yumusicak@cookies @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @Yiğitt @denizz19 @yatutarsa Ekli dosyayı görüntüle 60426
Bu sıfatsız meme yapsa nolur eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektirkiz dizi biter bitmez Boran oğlan meme yapmaya başlamış demek ki çiğdem in diğer parlakları gibi önce memeleri şişirecek sonra yumusicak@cookies @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @Yiğitt @denizz19 @yatutarsa Ekli dosyayı görüntüle 60426
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?