Bölüm çok heyecanlı, yatarsan kaybedersin.Uykum çok fena var. Yatsam mı yatmasam mı ikilemdeyim.
hilalin üstüne çıkıp ağlamak istiyorum yine hüzünlendirdi beni@Çiğdem- le @destere bu sahnelerden sonra ağlama krizine girmişler yanlizliklari gelmiş akillarinaEkli dosyayı görüntüle 54166
Cesur yürek haftaya bitiyor@Çiğdem- le @destere bu sahnelerden sonra ağlama krizine girmişler yanlizliklari gelmiş akillarinaEkli dosyayı görüntüle 54166
Cesur yürek haftaya bitiyorcanlı vatanım sensini izlerim artık
Kiz sen de leonun üstüne cik bari gerci rüyalarinda neler yapiyon çocuga Allah bilirhilalin üstüne çıkıp ağlamak istiyorum yine hüzünlendirdi beni
Kiz sen de leonun üstüne cik bari gerci rüyalarinda neler yapiyon çocuga Allah bilir
hhahah aa bu @destere hortlak gibi bir görünüyor bir kayboluyor ayoll bir sabit kalamadı forumdahilalin üstüne çıkıp ağlamak istiyorum yine hüzünlendirdi beni
Bu bölümle kaybettiğimiz totali tekrardan geri alacağız gibi duruyor.
greenleaf a dalmıştım grace ve kızı sophia beni daha çok cezbetti
hhahah 2 dakıka durda gül yüzünü görelim beegreenleaf a dalmıştım grace ve kızı sophia beni daha çok cezbetti
Ne var o dizide de izleniyor anlamıyorum? Kadrosu çok güzel ancak konusu da bir o kadar orjinal (!) Baktılar nasıl reyting yaparız hoop hemen aşiret dizisi oldu bitti.Yarın Çoban Yıldızı rahat 8 civarı alacak zor alırsınız
Valla dizi yeni Karagül olmaya adayNe var o dizide de izleniyor anlamıyorum? Kadrosu çok güzel ancak konusu da bir o kadar orjinal (!) Baktılar nasıl reyting yaparız hoop hemen aşiret dizisi oldu bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?