Elbise ortadan ikiye ayrılıcak gibi görünüyor![]()
Dekolte sıklığı diyoruz ona biz.
Elbise ortadan ikiye ayrılıcak gibi görünüyor![]()
aaaa çok abartı bence hiç hoşlanmadığım şeyler bunlarDekolte sıklığı diyoruz ona biz.![]()
aaaa çok abartı bence hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar![]()
![]()
![]()
bihterdeki dekoltelerini düşünürsek az bile aslında ayollOlan var olmayan var dimi. Olan açıyor işte.Rüküş değil bence sık.
![]()
bihterdeki dekoltelerini düşünürsek az bile aslında ayoll![]()
![]()
![]()
Alın bu çocuğu diziye. O değilde Poyraz bitince bir sürü kaliteli oyuncu boşta kaldı. Bu ünü değerlendirip çok iyi kariyer planlamaları yapmaları lazım.@destere'nin olmak için canını bile verebileceği pozisyon.
![]()
Bu arada fragman normalde bugün çıkmış olurdu ama hala yok. Bir hafta ara verse de stok yapsa bari, ucu ucuna yetiştiriyorlar resmen.
@xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @mesmeso61
bu pozisyona can verilmez ama kızlar öpücük atarken soyunuk olsalardı belki canıda feda edebilirdik@destere'nin olmak için canını bile verebileceği pozisyon.
![]()
Bu arada fragman normalde bugün çıkmış olurdu ama hala yok. Bir hafta ara verse de stok yapsa bari, ucu ucuna yetiştiriyorlar resmen.
@xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @mesmeso61
Fragman izlemiyorum ben.
Ayy vlla eşref paşa ile cevdetin plan yapmamasına çok sevindim ayoll cevdet gerçekten yakalayıp teslim etmiş paşayı paşada herşeyi anlatan mektup hazırlamış artık paşa ile tamamen karşı karşıyalar cevdet
İyyyyyykkkkkkkkkkk
bencede ıyy bir ergen leonumun karizmasını çiziyor fake hesabıyla
Ben tv'den izlemiyorum gece siteden açıyorum reklamsız daha güzel oluyor ara vermeden
Ben bölüm sırasında yorum yapmıyorum, reklam aralarında da bölüm yine çok güzel deyip (ki öyle) köşeme çekiliyorum.