Bölüm çok heyecanlı, yatarsan kaybedersin.Uykum çok fena var. Yatsam mı yatmasam mı ikilemdeyim.
hilalin üstüne çıkıp ağlamak istiyorum yine hüzünlendirdi beni@Çiğdem- le @destere bu sahnelerden sonra ağlama krizine girmişler yanlizliklari gelmiş akillarinaEkli dosyayı görüntüle 54166
Cesur yürek haftaya bitiyor@Çiğdem- le @destere bu sahnelerden sonra ağlama krizine girmişler yanlizliklari gelmiş akillarinaEkli dosyayı görüntüle 54166
Cesur yürek haftaya bitiyorcanlı vatanım sensini izlerim artık
![]()
Kiz sen de leonun üstüne cik bari gerci rüyalarinda neler yapiyon çocuga Allah bilirhilalin üstüne çıkıp ağlamak istiyorum yine hüzünlendirdi beni![]()
Kiz sen de leonun üstüne cik bari gerci rüyalarinda neler yapiyon çocuga Allah bilir![]()
hhahah aa bu @destere hortlak gibi bir görünüyor bir kayboluyor ayoll bir sabit kalamadı forumdahilalin üstüne çıkıp ağlamak istiyorum yine hüzünlendirdi beni![]()
Bu bölümle kaybettiğimiz totali tekrardan geri alacağız gibi duruyor.
greenleaf a dalmıştım grace ve kızı sophia beni daha çok cezbetti
hhahah 2 dakıka durda gül yüzünü görelim beegreenleaf a dalmıştım grace ve kızı sophia beni daha çok cezbetti![]()
Ne var o dizide de izleniyor anlamıyorum? Kadrosu çok güzel ancak konusu da bir o kadar orjinal (!) Baktılar nasıl reyting yaparız hoop hemen aşiret dizisi oldu bitti.Yarın Çoban Yıldızı rahat 8 civarı alacak zor alırsınız
![]()
Valla dizi yeni Karagül olmaya adayNe var o dizide de izleniyor anlamıyorum? Kadrosu çok güzel ancak konusu da bir o kadar orjinal (!) Baktılar nasıl reyting yaparız hoop hemen aşiret dizisi oldu bitti.