Ben izlerken niye sıkılıyorum acaba her sahnede değil ama bazı yerler sıkıyorBölüm çok güzel ilerliyor.
Ben izlerken niye sıkılıyorum acaba her sahnede değil ama bazı yerler sıkıyorBölüm çok güzel ilerliyor.
Ben bu diziyi diğer diziler gibi izlemiyorum ayrı bir anlamı var, sonunda kurtuluş savaşını anlatan bir dizi yapıldı kıymetini bilelim. Bazı yerlerde ben de sıkılıyorum mesela şu gazetecilerin sahnelerinde ama her dk'da aksiyon beklememek lazım.Ben izlerken niye sıkılıyorum acaba her sahnede değil ama bazı yerler sıkıyor
Az evlleki sahne iyiydiBen bu diziyi diğer diziler gibi izlemiyorum ayrı bir anlamı var, sonunda kurtuluş savaşını anlatan bir dizi yapıldı kıymetini bilelim. Bazı yerlerde ben de sıkılıyorum mesela şu gazetecilerin sahnelerinde ama her dk'da aksiyon beklememek lazım.
Eftalya'nın ağızını kapattığı sahne mi? Fantezi yapmışsındır sen.Az evlleki sahne iyiydi
O kısım Ve akabinde yaşanan hesaplaşmaEftalya'nın ağızını kapattığı sahne mi? Fantezi yapmışsındır sen.
emre foruma daha uzun süre gelemicek cnm durumunu reyting sonuclarında açıklamıştım sabah oradan bilgi edinebilirsin
Yine şişirme der paçayı kurtarır ne olacak.emre foruma daha uzun süre gelemicek cnm durumunu reyting sonuclarında açıklamıştım sabah oradan bilgi edinebilirsin
Çiğdem'in Işık'ları kaçmış
Abovvv yunanlı hatun gece gece Cevdet'e nasıl bakış attı öyle.Çiğdem'in Işık'ları kaçmış
Türk erkeğinin gücünü fark etmiş olmalıAbovvv yunanlı hatun gece gece Cevdet'e nasıl bakış attı öyle.
Sabah kalp kırızınden hastaneye kaldırılmış o ayoll fotosunu paylasmıstım gelemicek diye ve gelemediYine şişirme der paçayı kurtarır ne olacak.
Bir Afet öğretmenimin tren garında Kerem'e veda ettiği sahne olamaz.Sabah kalp kırızınden ahstaneye kaldırılmış o ayoll fotosunu paylasmıstım gelemicek diye ve gelemedi
ertuğrulum ölüp arabinin duasıyla dirildi türk televizyonlarının efsane sahnelerinden oldu cnm haftayada fet etme sahnesi var 20 reytingi bile bulabilir dizi
hhahaha aa hayat bilgisi başkaydı tabiBir Afet öğretmenimin tren garında Kerem'e veda ettiği sahne olamaz.
haftaya maç var Menemen-Fenerbahçe 20.30 ta atv de @Çiğdem- Türkiye kupasına ya tamam ya devam maçı olucakBölüm çok güzel ilerliyor.
Eeeee ne olmuş yani.haftaya maç var Menemen-Fenerbahçe 20.30 ta atv de
Kol bacakAmasya genelgesi, tüylerim diken diken oldu...