Ya donarsa tamam açarımİnternetten canlı yayını aç o zaman. .ss
Ya donarsa tamam açarımİnternetten canlı yayını aç o zaman. .ss
Donarsa kaçırdığın kısımları internetten izleyeceksin artık.Ya donarsa tamam açarım
Ağzını hayra açsan olmaz mı?Bölüm fena gitmiyor ama yarın düşer bence.
Bölüm sıkıcı napiyimHiLeon sahnesi çok güzeldi, fanlar da mutlu olmuştur artık. Zaten Miray Daner ve Boran Kuzum da çok yakışıyor bu yüzden Yıldız'ı en kısa zamanda resmin dışına itmek lazım.
Ağzını hayra açsan olmaz mı?
ben aynı anda izlemiyorum bu diziyi sonra tekrarına bakıyorum benim birebir aynı anda izlediğim iki dizi var anne ve bodrum masalı diğerleri ne zaman yetişirsem o zaman izlerim
cevdetin iki kızındanda bir halt olmaz ayoll leon hangisini seçse yazık olucak çocuğAsen maçı bırak şunlara bak Ekli dosyayı görüntüle 52944 Ekli dosyayı görüntüle 52945 Ekli dosyayı görüntüle 52946
ay sanki seni seçcekcevdetin iki kızındanda bir halt olmaz ayoll leon hangisini seçse yazık olucak çocuğA
kız senin için dizi yerine maçı izledi diyolla fenerin yeni transferi seni foşur foşur ettirmiş @sürgünüm ün olsun bjk ben artık fb liyim demişsin @vadikızı öyle dedi yalansa günahı boynuna senin parlakların yoklukta gideri olduğunu düşünen @destere de peşinden oğlana abanmış diyollaDizide olsam seçerdi bence
tablodaki safinaz kim yakın çekime alayım tabloyu genişleteyim onu belki görünmeyen yerleri daha ilginçtir )kız senin için dizi yerine maçı izledi diyolla fenerin yeni transferi seni foşur foşur ettirmiş @sürgünüm ün olsun bjk ben artık fb liyim demişsin @vadikızı öyle dedi yalansa günahı boynuna senin parlakların yoklukta gideri olduğunu düşünen @destere de peşinden oğlana abanmış diyolla
Ekli dosyayı görüntüle 52949 Ekli dosyayı görüntüle 52950