Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

HiLeon sahnesi çok güzeldi, fanlar da mutlu olmuştur artık. Zaten Miray Daner ve Boran Kuzum da çok yakışıyor bu yüzden Yıldız'ı en kısa zamanda resmin dışına itmek lazım. :A

Bölüm fena gitmiyor ama yarın düşer bence.
Ağzını hayra açsan olmaz mı? :A

8. bölümde Amasya Bildirgesi ve Sivas Kongresi'ni göreceğiz, fragman bile tüyleri diken diken etmeye yetti. Bu bölüm de yine çok güzeldi herkesin emeğine sağlık. :)

Bölüm güzel sayılır. Yer yer sıkıldım ama güzel sahnelerde vardı. Haftaya daha da heyecanlı bir bölüm olacak gibi ama bakalım.

çok iyi bir bölümdü bakalım tevfik nasıl yırtacak bu arada leon , cevdetin küçük kıza yazıyor çatla @Çiğdem- :A diğer kız zaten @destere nin favorisiydi o seni çok çatlatmazdı :A

çok iyi bir bölümdü bakalım tevfik nasıl yırtacak bu arada leon , cevdetin küçük kıza yazıyor çatla @Çiğdem- :A diğer kız zaten @destere nin favorisiydi o seni çok çatlatmazdı :A
ben aynı anda izlemiyorum bu diziyi sonra tekrarına bakıyorum :) benim birebir aynı anda izlediğim iki dizi var anne ve bodrum masalı diğerleri ne zaman yetişirsem o zaman izlerim :)

maç varmış bu akşam cesur ve güzel totelde geçmez umarım kadın ağırlıklı bir dizi çünkü hiçbir şekilde tempo yok dizide :F

kız senin için dizi yerine maçı izledi diyolla fenerin yeni transferi seni foşur foşur ettirmiş @sürgünüm ün olsun bjk ben artık fb liyim demişsin @vadikızı öyle dedi yalansa günahı boynuna:A senin parlakların yoklukta gideri olduğunu düşünen @destere de peşinden oğlana abanmış diyolla :A
Ekli dosyayı görüntüle 52949 Ekli dosyayı görüntüle 52950
tablodaki safinaz kim yakın çekime alayım tabloyu genişleteyim onu belki görünmeyen yerleri daha ilginçtir :))